08.05.2014

Sailor shorts


Jeg er i fuld gang med sommergarderoben og har nu syet endnu et par shorts, denne gang til Elva.

...

I am on a roll with summer clothing and made another pair of shorts, this time for Elva


De sidder rigtig godt men de tager altså også lidt tid at lave. De er ikke som sådan svære at sy, men det er heller ikke et begynderprojekt. Mønsteret er Peek-A-Boo Pattern Shops, min mønster pusher. Elsker Amys PDF mønstre og de super gode samt enkle instruktioner. Det er mønsteret Sailor Shorts jeg har benyttet.

...

It is a really good fit, but hey do take some time to make, I must say. They are not really difficult, but i also wasn't a beginners pattern. The pattern is from Peek-A-Boo Pattern Shop, one of my favorite pattern shops. I love Amys PDF patterns - great and simple instructions! The pattern name is Sailor Shorts.


Der er elastik bagi, så de er super nemme at tage af og på for Elva selv, en stor fordel når man ikke længere bruger ble ;) I øvrigt en herlig ting at have to nu så store piger at bleer ikke længere er en stor del af hverdagen. I øvrigt også en god økonomisk bonus ;)

...

There is elastic in the back, which means they are easy to put on and take of for Elva - a neat thing since she is now diaper free ;) I must say it is awesome not to worry about diapers anymore, also a good bonus economically. My girls are growing up so fast!!


Jeg har valgt kun at lave pynteknapper men mønsteret giver to muligheder og de kan derfor også laves som funktionelle knapper. Synes dog ikke der var nogen grund til de skulle åbnes så længe hun ikke selv kan lukke dem igen, det giver vist kun mere besvær, hvis det pludselig blev et hit at åbne dem ;)

...

I chose to make faux buttons, but there is the option to make functionals as well included in the pattern. I did not think that would be a great idea though, her running around opening them but not being able to close them - i think i made the right call there ;)


Det fine stof er fra Stof og Stil, og selvom det er lidt svært at se forestiller det små børn, der vipper - lidt kært synes jeg, og med en fin retro tone jeg jo som bekendt er vild med :)

...

The fabric is from a local store and it might be hard to see but its kids on a playground, real cute i think! And a little retro which i love, as you probably know by now :)


Lommerne i shortsene er et stort hit - men der er vist også et eller andet særligt med børn og lommer, synes i ikke? De drages ligesom af hinanden :)

Er i også i gang med sommertøjet? Jeg har lidt forskellige ideer til hvilke mønstre jeg vil bruge, men har du nogle gode ideer så skriv det endelig i en kommentar, for jeg har ikke helt fastlagt mig endnu :) Og ellers kan de måske bruges næste sommer ;)

God weekend lige om lidt :)

...

The pockets are a big hit - there is something with kids and pockets, am i right?! I think they're drawn to each other..

Are you also doing summer clothing? I have a few ideas for patterns, but i'm not quite sure yet so if you have a great idea please include it in the comments below :)

Have a great weekend in just a little while :)

contains affiliate links

8 kommentarer:

 1. Ååååhhh de er fine!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - synes også de er blevet rigtig søde :)

   Slet
 2. sikke nogle fine shorts.. herhjemme skulle jeg vidst have tilføjet en rød rib for at de ville blive godkendt.. Kaja går meget op i pigefarver.. og blå er altså ikke hendes yndlingsfarve, siger hun.. hmmm... 3,5 år..
  jeg er begyndt at tænke i shorts, men mange af ungernes par bliver syet efter Minikreas buksemønster, og bare afkortet.. de er nemme at få på og det er vigtigt fordi Kaja har smidt bleen for nyligt.. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. haha det har jeg slet ikke overvejet. jeg vælger bare stof udfra hvad jeg synes er sødt. indimellem spørger jeg dem dog om farveønsker men de kan stort set aldrig beslutte sig, især ikke Elva, der nok nævner 20 farver hehe. den store er lidt mere fastlagt, men sjovt nok har brun altid været den foretrukne og er det stadig, har dog lige købt rapunzel stof fra lillestoff fordi hun er helt skudt i en pixibog vi har med hende :) minikrea er jeg aldrig blevet fan af, synes deres mønstre er lidt træls, men ved mange elsker dem

   Slet
 3. De er virkelig søde, og hvor er din lille model bare skøn!

  SvarSlet
  Svar
  1. tak - hun er ellers en bølle og stikker altid af når jeg forsøger at tage billeder! total ballademager :)

   Slet
 4. Veldig flotte shorts - en fin modell med litt "retro feel" :)

  SvarSlet
  Svar
  1. takker, ja der er nemlig lidt retro over dem i det her blå print. har lavet et par grønne også og de ser meget mere moderne ud bare fordi det er noget andet stof og nogle andre knapper. viser dem frem en af dagene, så mønsteret er meget alsidigt synes jeg :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...