17.05.2014

NessiesDet er jo sommertøj der ligger i sybunken pt og det næste der stod for skud var kortærmede t-shirts, for det mangler nemlig i skabet.

...

It is all about summer clothes at the moment and we needed some t-shirts for the closet


Jeg har brugt et mønster fra en stor syblogger i det amerikanske - nemlig Craftiness is not optional. Hun har en af de mest inspirerende blogs og jeg elsker at følge med hos hende. Hun har også lavet nogle mønstre selv og et af dem har jeg brugt her - the Nessie top.

...

I used a new pattern from one of my favorite sewing bloggers: Craftiness is not optional. She has one of the most inspiring blogs I know! She made some patterns of her own and I used one of them here: the Nessie top


Den har let a-facon hvilket giver den en rigtig god bevægelighed. Ærmerne er her korte men der medfølger mønsterdele til både 3/4 og helt lange ærmer, så man får altså noget for pengene. Desuden er der mulighed for at lave colorblocking og peter pan krave.

...

It has a discrete A-shape which makes it easy to move around in. I chose the short sleeve option, but the pattern comes with 3/4 and long sleeve options too. Also it gives the possibility of colorblocking and a peter pan collar. So you get your money's worth.


Den er lidt længere bagtil end foran, og jeg synes det ser rigtig godt ud med den rundede bagside.

...

It is slightly longer in the back and I love that rounded shape


Stoffet jeg har købt er fra City stoffer, det ene en ganske tynd bomuld med det fineste prikmønster i en skøn koral farve.

...

The fabric is from a local store. One is a very thin cotton with the cutest dots in a beautiful coral


Det andet er et strikstof, også ganske tyndt, næsten gennemsigtigt. Det har mange flotte nuancer når man kommer tæt på og var perfekt til det her mønster

...

The other one is a thin knit, almost see through. It has a lot of pretty nuances when you get up close.


Modellen har rigtig god pasform men det er vigtigt at gå efter barnets mål som man også tydeligt kan se ud fra mine valgte størrelser:

...

It has a great fit but remember to go by measurements when choosing a size:


Jeg har syet Bjørks t-shirt i str 2 år men med forlængelse til str 5 år. (hun er en slank 4-årig)

...

Bjørks t-shirt is a size 2 but i lenghtened it to a size 5 (she is a slim 4 year old)


Elvas er syet i str 18mdr, men forlænget til str 2 år (hun er 2½)

...

Elvas is a size 18M and lengthened to a size 2 (she is 2½)
  

Der er rigtig god bevægelighed i dem og de ser virkelig behagelige ud at have på. Så klart et anbefalelsesværdigt mønster herfra! Det er nemlig første gang jeg har haft fingrene i et af hendes mønstre :) Mon ikke jeg skal have fat i hendes nyeste også - The lulu dress and top.

...

There is loads of room for movement and they look very comfortable. A big recommendation from me! It is my first time with one of her patterns but I am definitely tempted to buy her newest: the lulu dress and top.


Når enden er god er alting godt... er det ikke det man siger ;)
Håber i nyder det skønne vejr lige så meget som os.

...

I hope you enjoy your weekend too :)

4 kommentarer:

 1. Det mønster har jeg kastet lidt lange blikke efter i et stykke tid - måske jeg skulle tage mig sammen og erhverve mig det...

  Specielt nu hvor jeg har set dine skønne udgaver lavet til dine yndige piger...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er skønne ik ;)
   Jeg var bange for det ville blive alt for bredt/løst til in slanke piger pga a formen men det var slet ikke tilfældet, så klart en anbefaling herfra :) og at der er så mange muligheder indkorporeret gør det ret alsidigt så man får en del for pengene synes jeg :)

   Slet
 2. Hvor er de fine. Jeg følger også med der. Har syet en kjole efter et af hendes mønster og må tilslutte mig at man skal gå efter mål i steder for str. Men vil stadig anbefale hendes mønster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan man andet end at følge med der: sjov tekst, fantastiske billeder og fuldstændig vanvittigt dygtig til alt hvad hun laver!
   Synes det gælder alle mønstre det med at gå efter mål, men især med PDF mønstre er det nemt at bruge mål, synes ikke altid papirmønstre er helt 'troværdige' mht det. Men så snart man har gjort det opdager man hvor let det er at lave tøj der sidder perfekt. Det er skønt når købetøj nemt bliver slasket eller for kort..
   Hvilken kjole har du syet?

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...