Image Map

25.05.2014

Lækre elastikker - Beautiful elastic


Jeg lovede jo at vende tilbage når/hvis jeg fandt et godt sted at købe gode brede elastikker i sjove farver til børnetøjsbrug. Og det har jeg så fundet nu. Udvalget er ikke kæmpe stort, men der er en del fine farver og rigtig mange skønne glitrende elastikker.

...

I promised to return with a post when/if I found a place to buy good, wide elasticbands i fun colors for kids clothing. And I have found the place. The selection is not the biggest, but they have some cute colors and I love the sparkly ones a lot.


Ovenfor ser du de elastikker jeg købte. De kommer fra etsy shoppen Strapcrafts. Man skal dog være opmærksom på at sælger er fra Hongkong og at det er smartest at købe for max 80kr ad gangen hvis man ikke vil risikere at blive snuppet i tolden. Det tog et par uger ca før elastikkerne lå i min postkasse. Jeg kommer helt sikkert til at købe derfra igen når de første fem her er brugt.

...

This picture shows the five I bought. They are from the etsy shop Strapcrafts. It took a couple of weeks before it landed in my mailbox. I will definitely buy some more when I run out :)


Jeg har indtil videre kun fået brugt en enkelt, men to mere ligger klippet og klar til at blive brugt på endnu to nederdele.

Håber i kan bruge tippet :)

...

So far I've only used the silver one, but two more are cut and ready to be sewn onto two other skirts.

Hope the tip is useful :)

7 kommentarer:

 1. Yeah - jeg må straks ind at snuse lidt

  SvarSlet
  Svar
  1. håber du finder noget godt :)

   Slet
 2. Tusind tak for tippet!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :) Det er altid skønt at støde på gode tips andre steder så det er med at dele når man selv finder 'guld' :)

   Slet
 3. Dejligt - tusind tak. Det skal prøves

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...