19.05.2014

Grand slam bluse - Grand slam teeJeg ved godt jeg påstår det kun er sommertøj i sybunken men jeg fandt altså noget virkelig skønt stof som jeg havde lyst til at bruge med et nyt mønster - så det blev altså til en enkelt langærmet bluse også ;)

...

I know I have been saying I only have summer clothing on my list but I found some awesome fabric and had just bought a new pattern... and you know that can only mean one thing, i HAD to sew a longsleeved tee ;)


Jeg har været på udkig efter et godt og enkelt mønster til helt almindelige bluser i et stykke tid, men synes mange har et alt for løst 'cut', som ikke passer til slanke piger. Nu er det lykkedes og det er nok en af de hurtigste ting jeg har syet.

...

I have been on the lookout for a good pattern for regular t-shirts but have not found one that fits my slim girls, they are often to loosely cut. Now I found one and I think it is probably the fastest thing I have ever made!


Det er Peek-a-Boo Pattern Shops mønster - Grand Slam Tee and Dress. Der skal kun bruges 5 stofdele så det er virkelig hurtigt at få lavet en bunke, hvis der mangler i skabet. Desuden er der mulighed for at vælge både en slim og en almindelig (løs) udgave.

...

It is Peek-a-Boo Pattern Shops pattern - the Grand Slam Tee and Dress. You only need five fabric pieces, which means it is easy to sew a bunch. There are two options a slim and a regular, awesome.


Der er mulighed for både korte og lange ærmer og desuden følger der også en kjoleudgave md i mønsteret, så det er jo to for en pris - ikke dårligt!

...

You can choose between short or long sleeves and there is also a dresspattern included - two for one, not bad!


Bagstykket er en smule højere ved nakken end fortil men ellers er det næsten to ens stykker der skal klippes.

...

The back is cut slightly higher than the front, but it is almost two indentical pieces you need to cut.


Jeg har selv tilføjet rib ved ærmerne, da jeg synes det giver den et ekstra pift. Det er ganske simpelt. Ærmerne er dog blevet et par cm kortere end beregnet så det husker jeg lige næste gang..

...

I added some ribknit at the sleeves, i think it gives it that extra. It is very simple. I did make the sleeves a little too short though, won't happen again..


Det skønne forårsprint fandt jeg tilfældigt en dag jeg gik forbi Citystoffer, 20 kr for en meter. Hvor heldig kan man være?

...

The lovely print was found at a local store, only 20kr a yard (3,5 usd). Very lucky :)


mønsteret bliver et af dem jeg får brugt mange gange tror jeg, for der kommer jo aldrig en dag hvor en helt almindelig bluse ikke kan passe ind i garderoben :)

...

This pattern will definitely be used a lot - a regular shirt always fit into a wardrobe :)

contains affiliate links

2 kommentarer:

  1. Hvor er den fin! Er det med raglan ærmer? Og sjovt jeg har lige idag afprøvet mit peekaboopattern idag efter det har ligget i flere måneder og ventet.

    SvarSlet
    Svar
    1. ja det er da vist det det hedder :) hvilket mønster har du købt? Glæder mig til at se resultatet :)

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...