22.05.2014

Første cirkelnederdel - First circleskirt


Jeg har syet min første cirkelnederdel nogensinde - og jeg elsker den!!

...

I have made my first circle skirt ever - and I love it!!


Mønsteret er 'self-drafted' med hjælp fra denne super smarte nederdels-beregner. Den gør det SÅ nemt at lave dem i perfekt størrelse!

...

The pattern is self-drafted with the help of this page, it helps you make the perfect pattern by entering your measurements. It is in danish, but I will add a tutorial for a circle skirt another day, and this might be useful then. (I will translate it for you) :)


Den er fantastisk at danse i og jeg er sikker på den bliver meget populær. Der er også klippet til to mere allerede, de skal bare lige syes sammen.

...

It is fantastic for dancing, and I am sure it will become very popular. I already have two more cut out.


Stoffet er retrostof, oprindeligt købt hos Bloomerskids. Jeg elsker det store print og de fantastiske farver. Jeg har heldigvis masser af dette stof tilbage så mon ikke der bliver lavet mere med det over de næste år ;)

...

The fabric is retro fabric, originally bought at bloomerskids. I love the big print and the beautiful colors. Luckily I have loads of it still. Den er super komfortabel, og jeg tror der bliver lavet mange flere nederdele over årene.

...

It is very comfortable, and I am sure I will make many more over the years.


På bagsiden har jeg sat et lille mærke for at gøre det nemt at se hvad der er for og bag når de selv tager tøj på :) Desuden pynter det da meget godt, ik? :)

...

In the back I added a tag to make it easier to see which way to put it on - also it looks kinda good, right? :)


Har du bemærket den skønne sølvfarvede elastik? Jeg lavede for lidt tid tilbage et indlæg hvor jeg søgte sjove elastikker til netop nederdele, og jeg har siden fundet en rigtig fin lille etsybutik med nogle lækre elastikker med glimmer i flere forskellige farver. Det kommer der mere info om i et indlæg en anden dag, så hold øje. Der viser jeg de andre jeg også har købt i første omgang.

...

Have you noticed the silver elastic? A while ago i made a post where i wanted links for good places to buy cute, fun elastic. Since then I have found an Etsy shop that sells exactly what I wanted, glittery elastic in different colorss. I will make a post about this so keep an eye out if you are interested :)

4 kommentarer:

 1. Super flot og ja det er faktisk super nemt. Jeg skal også have gang i nogle flere, men tror da lige jeg venter på dit indlæg om elastikken, for den er for fed.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak. men ja det er nemlig ret nemt. elastikindlægget skal jeg prøve at nå i weekenden :)

   Slet
 2. Super fin nederdel, og glæder mig til indlægget om elastikkerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. takker :) prøver at få det lavet her i weekenden, indlægget altså ;)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...