Image Map

02.10.2013

Byd for babserne! - Charity event


Som du måske allerede har hørt om kører Kræftens Bekæmpelse i øjeblikket kampagne for Støt Brysterne.
Sammen med min online terminsgruppe har jeg oprettet en indsamling til formålet og vi har i løbet af få uger allerede samlet over 24.000 kr ind til formålet!! Jeg synes det er så sejt og er ret stolt af det.

Vi har i samme forbindelse skrevet mails til gud og hver mand for at få dem til at bakke op om indsamlingen og en hel masse, og jeg mener en HEL MASSE firmaer har været så skønne at deltage. Nogle har overført penge direkte til indsamlingen og andre har sendt produkter som vi auktionerer væk i et online auktionshus.
Og der er alt fra babylegetøj, til tøj, til cremer, til tasker, til gavekort til wellness, til.. you name it! Billedet ovenfor er blot en lille brøkdel af hvad der pt er på auktion derinde. Vi har fået virkelig virkelig meget, og mere er på vej! 

Har du lyst til at kigge forbi for at se om der var noget du står og mangler og samtidig støtte en god sag så kig forbi November-mødrenes Auktionshus lige her. Alle penge fra auktionerne går ubeskåret til Støt Brysterne. 

Du kan også støtte vores indsamling ved at sende en sms med teksten SB 2646 til 1277 så støtter du med 50kr. Vil du give et andet beløb kan du gå ind på vores indsamlingsside lige her :)

Har du et firma (lille som stort) og har du lyst til at donere på den ene eller anden måde så send mig en mail på sandravarn@gmail.com

Håber rigtig mange har lyst til at kigge forbi og også meget gerne dele siden med jeres venner og bekendte så vi kan få samlet så mange penge ind som muligt! 

...

 A group of girls, me included, set up a charity event. However it is based on danish readers - sorry!

8 kommentarer:

 1. For et flott initiativ! Jeg mistet min tante til brystkreft for bare noen uker siden. Det er så mange som rammes av denne farlige sykdommen... Masse lykke til med innsamlingen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. det er jeg ked af at høre! alt for mange rammes.

   og mange tak

   Slet
 2. Hold da op, hvor har I skaffet mange lækre ting til jeres auktion. Jeg har givet et bud.
  Hatten af for initiativet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt at høre! Og ja der er kommet virkelige mange skønne ting og der kommer endnu mere på

   Slet
 3. Støtter altid brysterne, især med kærligheden til min mor, som nu er blevet rask :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt!! Det må være verdens bedste nyhed :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...