Image Map

16.10.2013

På indkøb - Shopping spreeJeg er gået lidt stof-amok de sidste uger :) Pt. er symaskinen hos svigerinden og derfor kan jeg jo ikke sy noget, istedet klippes der på livet løs og undervejs opdagede jeg jo ting jeg manglede - ja okay måske var det ikke det hele jeg ligefrem manglede, men en ting ledte til en anden ;)

...

I went a little crazy! The sewingmachine is at my sister-in-law's which means I cannot sew anything. Instead i cut my fabric so it is ready to be sewn together. While doing this I disovered a lot of stuff i needed, well alright, maybe I didn't need all of it - but you you know how one thing leads to another ;)


Lad os starte med det stof jeg rent faktisk havde behov for ;) Jeg arbejder pt på at lave nogle tæpper samt sengetøj, og jeg kunne godt tænke mig at bagsiden bliver ensfarvet. Synes det ser fint ud når forsiden bliver spraglet eller eksempelvis er patchwork.

...

First off som of the fabric I actually needed. I'm in the process of making blankets and bedlinen and i wanted the back to be in one colour because the front is really colourful and diverse. And I almost have nothing in my fabric stash of that sort - until now! 


Jeg købte en del meter i de forskellige farver af det enkle bomuld, så der er til lidt ud i fremtiden

...

I bought quite a few meters of each, so I don't run out anytime soon


Nu til den sjove del! Jeg har købt en masse lækkert retrostof på det sidste, alt på disse billeder er fra Marlene der også har bloggen Den Retro Husmoder. En skøn blog i øvrigt!

...

Now for the fun part! I bought all this lovely vintage fabric from Marlene, who also writes on the blog Den Retro Husmoder (~The Vintage Housewife). A very nice blog (though you probably need to be from Scandinavia to follow along since it is in Danish)


Jeg elsker bare alle de farver!
På de næste tre billeder kan man lidt bedre se de forskellige mønstre i stoffet

...

I just love those colours!
In the next three pictures it is easier to see all the lovely prints
... Nu skulle der være nok til et lille stykke tid - eller i hvert fald indtil noget nyt frister haha ;)

...

... Now I probably have enough to last a little while - or at least until something else is tempting haha ;) 


12 kommentarer:

 1. Pyha - jeg kan da godt forstå at du var nødt til at shoppe det fine stof! Elsker bare retro børnestoffer:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. ja nogens ansvar skal det være ikke ;) og det hviler 'desvæære' tungt på mine skuldre haha :) håber også pigerne bliver ved med at holde af det i maaange år

   Slet
 2. Sikke en skøn samling, ser meget spændende ud og vil glæde mig til at se resultatet:0)

  VH Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. tak :) jeg kommer forhåbentlig snart i gang med at sy igen så der kan blive vist lidt frem herinde igen :)

   Slet
 3. meget lækre sager - det skal der nok komme skønne sager ud af

  SvarSlet
 4. he he, det er jo hvad der sker :-) Det er næsten som når man køber nyt tøj, når man står der med de nye bukser/nederdel/skjorte så opdager man alt det andet man også mangler :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. haha ja præcis! må også indrømme at der selvfølgelig samtidig røg en masse tråd og kantebånd i kurven, for det skal jo passe i farverne ;)

   Slet
 5. Lækkert! Man kan aldrig få for meget stof?
  Det ensfarvede bomuld, er det bomuldslagenlærred eller? Jeg er nemlig på udkig efter hvad jeg kan bruge som bagsider på sengetøj :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare lagenlærred i bomuld fra stof2000, da det er det billigste ;) Og når det bare skal bruges som bagsider på tæpper synes jeg det egner sig fint (håber jeg ;)) Ellers må jeg investere i noget bedre næste gang :)
   Og nej det kan man ikke :D

   Slet
 6. Mange fine stoff- jeg ser vi liker det samme :) Å handle retrostoffer har jeg ikke dårlig samvittighet for, siden bruken av dem er fint for miljøet kontra de nye stoffene :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis - og er også vild med tanken om at det er noget der har en historie allerede :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...