Image Map

30.10.2013

Brug for hjælp - I need helpJeg har brug for hjælp. Jeg har fundet dette skønne vintage pudebetræk og har forelsket mig i printet. Men jeg aner ikke hvad jeg skal lave med det. Jeg vil jo gerne beholde det fulde print, men det er temmelig stort som vintage pudebetræk jo er - se evt mam-sutten på billedet for fornemmelse. Så hvis du har en idé tager jeg imod med kyshånd :)

Betrækket er fundet på Børnebazaren i Århus sidste weekend. Hvert år deltager Bloomerskids der sælger retro stof meget billigt. Og hvert år gang er jeg troligt afsted, efterhånden primært for stoffet. Nedenfor kan du se denne omgangs nyindkøb - alt dette fik jeg for 350kr!! Og der er altså 15 voksen dynebetræk imellem, resten er de store vintage pudebetræk. Det er da billigt :)

...

I need you help. I found this lovely vintage pillowcase and fell in love. But I have no idea how to use it. I want to keep the entire print in one piece, i think, but it is rather large as vintage pillowcases are. To get a sense of the size see the pacifier on the picture for comparison. So, if you have an idea, please let me know :)

I bought it at a local market of sorts. I bought a lot of fabric - see all the pictures below. And it was very cheap - 350dkk, which is 65 usd/47 euro. There are 15 duvet covers, the rest are big pillowcases.


11 kommentarer:

 1. Hmm... den var straks værre - jeg sidder ret ukreativt og tænker at du kan bruge det i midten af et hyggeligt slumretæppe, og så lave noget patchwork rundt om...

  SvarSlet
  Svar
  1. hm det var en mulighed, men vi har bare så mange tæpper selv, og jeg vil jo gerne beholde det selv ;) flere har foreslået en lille dug, men så skal man bare lige have et lille bord og det har jeg heller ikke :)

   Slet
 2. Med at lave sådan en stor gulvpude?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, jeg ved ikke lige hvor resten af teksten blev af, men det var meningen der skulle have stået "hvad med at lave sådan en stor gulvpude?"

   Slet
  2. nå ja det var måske en god mulighed, måske til pigernes læse/legehjørne :) god ide

   Slet
 3. Mit forslag er også en stor rund pude :)
  Jeg glæder mig til at se alle de fine ting du får lavet i november måned under "sy til din baby" :)
  Jeg deltager også selv, så håber jeg måske finder noget inspiration hos dig :o)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. en stor rund gulvpude er bestemt en mulighed, det er i hvert fald noget der bruges/ses dagligt :)
   ja det bliver sjovt at følge rundt omkring hvad alle finder på - der er jo vildt mange deltagere :)

   Slet
 4. Supre nye stoff :) Kanskje du kunne lage en stor veske av putetrekket ?

  SvarSlet
  Svar
  1. har tænkt på det men det ville blive en kæmpe en af slagsen så det får jeg nok ikke brugt, desværre

   Slet
  2. Jeg tænker også en tote/mulepose, du kan jo sy den lidt ind i siderne og i bunden så den ikke bliver gigantisk og sy for i så den kan holde til noget :) Jeg bruger MASSER af dem.. til garn/kreagrej når jeg er på farten, til at fragte madkasser og div. frem og tilbage fra børnehaven og ja alt muligt, synes ikke man kan få for mange af dem :)

   Slet
  3. Synes bare det er synd man ikke kan se hele mønsteret, og man ville være nødt til at sy noget af det 'fra' hvis den ikke skulle blive kæmpe stor. Det var ellers også min første tanke ;)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...