Image Map

09.10.2013

Invitationer - Invitations


Om ca en måned fylder Elva to år og det skal selvfølgelig fejres! Jeg ELSKER at planlægge og især festlige arrangementer så jeg er selvfølgelig gået all in i projektet ;) Nogen vil nok kalde mig tosset for hun bliver jo 'kun' to år - men når nu man har lidt amerikaner i generne, som jeg har, så er det nok okay, ik? ;)

Elvas fødselsdag kommer til at køre under temaet 'Alice i eventyrland', et eventyr og en film der aldrig er slået kæmpestort igennem herhjemme ift andre disneyfilm, men jeg synes det er en af de allerbedste. Vi har inviteret til kæmpe kage/dessertbord i ren 'den gale hattemager'-stil med efterfølgende middag for den nærmeste familie. 

Allerførste indlæg i den forbindelse er derfor meget passende det man altid starter en fest med - nemlig invitationerne. Farverne har jeg valgt at holde primært i hvid og lyseblå - ligesom Alice's kjole.

De blå konvolutter fandt jeg i Tiger og adressemærkerne i Netto, meget billigere end i en fancy online festbutik må man sige. Generelt går jeg altid i gang i goood tid både fordi det er hyggeligt (ruly er det nok fordi jeg ikke kan vente :D) og fordi det er noget nemmere at holde budgettet nede. 

...

In a month Elva turns two and of course we need to celebrate! I LOVE planning and especially festivities. Some people might call me crazy since she is only two, but having a little american blood, i consider it obligatory ;)

The theme for her birthday will be 'Alice in wonderland'. It is not one of the major disney movies here in Denmark, but I just love it! We invited our family to come join us with a huge dessert table, true Mad hatter style. And then dinner in the evening.

First up in this 'series' is invitations - since that is where you always start. I kept the colours to blue and white primarily, just like Alice's dress

I found the envelopes really cheap - I love a good bargain! I always start planning and shopping some time ahead since it keeps the budget down, and probably mainly because I just can't wait :)


Jeg har blot leget lidt på computeren og selv printet invitationerne, men synes nu de er blevet ret fine alligevel :) 

...

I played a little on the computer and printet out these homemade invitations


Teksten er stærkt inspireret af en masse amerikanske invitationer jeg har fundet rundt omkring. Det var dog overraskende svært at oversætte det til dansk, da mange ordene jo er 'opfundet' til historien.

...

The text is inspired by a lot of english invitations i found online. 


Og selvfølgelig den lille kanin med lommeuret bagerst ;)

...

And of course the white rabbit with his watch in the back


 I får også lige et billede af teksten i en lidt tydeligere udgave her ^^

De forskellige fonts har jeg fundet ved at google 'Alice in wonderland font'. Generelt et godt tip hvis man er på udkig efter særlige skrifttyper! Der findes et hav af forskellige slags og det er SÅ nemt at installere.

Stjæl endelig hvis du har lyst ;) 
Er du blevet inspireret og har lyst selv at holde en fest med samme tema så kig evt forbi mit pinterestalbum lavet til formålet :) 

I de senere indlæg vil i så formentlig også kunne se hvor noget af inspirationen er hentet fra ;)

Min mand kendte ikke historien før vi fik filmen til pigerne på DVD (og derfor synes han vist også jeg er lidt tosset). Kender i historien?

...

A close up of the text (though that's probably mainly for danish readers..)

I found the different fonts by googling 'Alice in wonderland font'. I just love how many different fonts you can find and how easy they are to install

Feel free to steal ideas ;) If you are inspired by the theme check out my pinterestalbum made for the same purpose

My husband did not really know the story before i bought the DVD for the girls (which is probably also why he think I'm a little nuts ;)). What do you think of the story?5 kommentarer:

 1. Ihh hvor ser det spændende ud, både de fine invitationer, selve Alice i eventyrland temaet og alle de fine ting du har fundet på printerest :) Har selv en to-års fødselsdag (1. december) og fik helt lyst til en temafest :)
  Jeg kender godt Alice i eventyrland, har dog ikke set den så meget... Min favorit er Skønheden og Udyret. Jeg tænker dog ikke at en temafest til Johannes fødselsdag skal have noget med Disney prinsesser at gøre, selvom hun har en kusine der ville elske det :) Johanne er bare ingen prinsessepige... Må lægge hovedet i blød efter et genialt tema :)
  Janni

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, jeg nyder virkelig også at finde på små ting til dagen :)
   pinterest emmer bare af ideer til fester så vil klart foreslå at kigge der :) tjek også catchmyparty.com - en super side til ideer til alle salgs fester :)
   /sandra

   Slet
  2. Tusind tak for tippet :) Det vil jeg kigge på :D

   Slet
 2. Takk for tipsene! Du er flinkt :) Jeg har også litt "amerikaner" i meg, og da jeg var liten kunne jeg stå timevis i Hallmark butikkene "over there" og se på alle de fine kortene :) Liker også godt navnene du har valgt på pikene dine. Jeg elsker spesielle navn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt man ikke er den eneste ;) Og tak - er også selv ret vild med dem haha - ej pjat det er også bevidst at de ikke hedder det samme som 'alle andre', kan godt lide det er lidt unikt :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...