29.04.2014

Sølv cardigan - Silver cardigan


Jeg har syet endnu en cardigan, da jeg er blevet rigtig glad for den jeg lavede sidste gang, denne gang dog til Bjørk. 

...

I've made another cardigan - this time for Bjørk. I love the first one i made so much!


Jeg har syet den i ribstof fra Stof & Stil, en super lækker blød kvalitet og så i sølv med masser af glitter i ;) Den er syet i en størrelse 2 år, men er dog forlænget med omkring 5 cm og 1 cm i ærmerne. Det er ikke sådan når man har en slank 4-årig pige ;)

...

It is made from this really soft silver knit with a great sparkly effect :) I made a size two but added 2 inches lenght (½ inch on the sleeves). I have such a slim 4 year old


Mønsteret er fra Peek-a-Boo Pattern Shop og hedder V-neck cardigan, den er virkelig nem at sy og tager ganske kort tid at lave. Lommerne har jeg dog tilføjet ud fra fri fantasi men synes selv de er blevet rigtig fine :)


...

The pattern is from Peek-a-Boo Pattern Shop - the V-neck cardigan. It is so easy to sew and it doesn't take very long to make it. I added the pockets myself and i like the final outcome


Lommerne er dog også blevet fuldt godkendt hos den unge dame og bliver fyldt med lidt af hvert - her nyplukkede blomster - de 'flotte men sjældne' blomster (mælkebøtter) hvis man skal tage hende på ordet haha :)

...


They have been approved as you can see ;) Here they are filled with 'beautiful but rare' flowers (dandelions) if you believe her words lolKnapperne har jeg glemt hvor jeg fandt men syens de er rigtig fine - det er lidt svært at tage billede af men de har også lidt perlemorsglød over sig :)

...

I canot remember where i found the buttons but they match perfect i think. they have a mother of pearl effect that is hard to photograph in the sun


Det var ikke kun lommerne der skulle dekoreres, lillesøsters parkede sko kunne da også bruges 

...

Pockets are not the only good place for flowers - so are the shoes belonging to your littlesister 


Synes egentlig det ser ret fint ud, næsten som et gammelt vintage billede 

...

Actually it looks really neat i think, kind of like an old vintage picture

contains affiliate links

6 kommentarer:

 1. Den er rigtig fin og nem at sy. Jeg har selv forsøgt mig med en model efter jeg så din ☺️ Synes dog også at den er lidt bred i modellen, så næste gang står også på modificering

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er en loose-fit model helt fra start, men det hjælper klart at bruge brystmålene på mønsteret og så bare forlænge trøjer/kjoler :)
   Dine trøjer er forresten super fine! er vild med den gule farve du har valgt, den er jo perfekt her til den kommende sæson :)

   Slet
 2. Super fin!! Knapperne har jeg også - de er så smukke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak.
   ej hvor sjovt du lige har de præcis samme knapper :D men ja de er bare så fine:

   Slet
 3. Elsker de billeder du har taget... så idylliske og skønne...

  Nå ja, og cardiganen er også bedårende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har virkelig også været nogle skønne sommerlige dage, perfekte til den slags billeder :) Og tak ;)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...