03.04.2014

Nye sofapuder - New pillows


Det her projekt har været på min liste i et år måske, og jeg fortryder nu at have ventet så længe for det var jo egentlig ret let. Jeg har fået syet to pudebetræk til nogle nye sofapuder af to stykker fine retrostoffer jeg har fundet i butik Smuksak

...

This project has been on my list for a looong time, probably a year. I regret I have not finished it before, cause it was really quick. I made two new pillows for our couch from some beautiful retro fabric I bought at a local store


Jeg er helt vild med printet og fandt heldigvis noget pipingbånd der passede perfekt i farven. Det giver altså bare en anden finish med piping end uden, synes jeg.

...

I love the print and luckily I found some piping that matched perfectly. I love the finished look with iping, a tad more pro, I think. 


Bagsiden er beige bomuld, har syet puderne så betrækket kan tages af og vaskes, for med to små børn i huset plejer det at være et godt forebyggende tiltag ;)

Jeg har allerede indkøbt puder og stof til to mere, denne gang dog til børneværelset. Det er det fineste cirkusprint fra stof2000, helt nyt. Har i ikke set det, vil jeg klart anbefale man kigger forbi :) Her er et lille billede af det fra deres hjemmeside.

...

The back is beige cotton. I made the pillowcases so it is possible to remove them and wash them - a great idea with two small kids in the house ;)

I already bought more pillows and some cute fabric for two more, now for the girls room. I found this awesome circus print in Stof2000, see the little picture below.

Circus poplin Sportsgrøn

2 kommentarer:

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...