07.04.2014

Janey valentins kjole - Janey valentines dressI anledning af Valentins dag holdt jeg en lille konkurrence hvor man kunne vinde en kjole. Den heldige vinder ønskede sig en størrelse tre år til sin datter og det blev der denne skønne kjole ud af :)

...

In connection with Valentines day i hosted a give away where you could win a dress. The lucky winner wanted a size three for her daughter and this is the result :)


Den er syet i noget jersey jeg har haft liggende længe, så kan desværre ikke huske hvor det er fra. Mønsteret er kjolen Janey Jump Around dress fra Peek-a-Boo Pattern Shop.
Jeg håber den lille pige bliver rigtig glad :)

...

I've had the jersey for ages and unfortunately cannot remember where I bought it. The pattern is the Janey Jump Around dress from Peek-a-Boo Pattern Shop.
I hope the little girl likes it :)

contains affiliate links

2 kommentarer:

  1. Jeg kan fortælle dig at hun er lykkelig for den - Jeg var nødt til at gemme den i vasketøjskurven til sidst for at få lov til at vaske den ;0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha sådan er det også med strømpebukser herhjemme. Bukser er bare et no go hos den store, i hvert fald ikke før der ingen andre muligheder er ;) Godt at høre hun er glad for den :)

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...