21.04.2014

Påskekjolen - Easter dress


Jeg havde planlagt at sy påskekjoler til pigerne i år, men pga. sygdom nåede jeg altså desværre kun den ene. Den kom til at se således ud :)

...

I had made plans to sew both of my girls easter dresses this year, but because of illness I only finished one.


Stoffet fandt jeg for lang tid siden i en lokal stofbutik - City Stoffer & Garn. Jeg har set for ikke så længe siden at de stadig har noget af det. Jeg er ret vild med det påskede print, men med andre farver end de der overspraglede påskeæg man finder i discountbutikkerne. Med andre ord synes jeg sagtens man kan bruge den til andre arrangementer fremadrettet ;)

...

I found the fabric in a local store a couple of months back. I love that it is perfect for easter, but still suddle enough colorwise to be usable for other days also. 


Mønstret er fra Peek-a-Boo Pattern Shop og hedder Savannah Pleated Party Dress. Man kan lave den med eller uden 'pleats' og her er den så uden. 

...

The Pattern is Peek-a-Boo Pattern Shops and is called the Savannah Pleated Party Dress. It comes with or without pleats and this is of course without.


Man kan lave skørtet med eller uden foerstof og jeg synes det giver en god effekt med,det gør den lidt mere fin/formel. Foret her er i en skøn orange bomuld, som man desværre ikke kan se på billederne her, men den er altså virkelig lækker når den lige titter frem under bevægelse :)

...

The skirt can be made with and without lining, but i like the effect of pouffiness (is that even a word?) it gives. I made my lining with a gorgeous orange cotton, and I love when it is visible when she moves. Unfortunately you cannot see it in these pictures.


Jeg frygtede på forhånd at kjolen ville blive lidt stiv at bevæge sig i men der var fin plads indlagt i mønsteret til at hun kunne hoppe, danse osv :) Det er et mønster jeg helt sikkert kunne finde på at bruge igen, måske til en julekjole :)

...

I feared that the dress would be too tight for her to move in but the pattern has taken care of that beforehand and it was no problem for her to dance or jump or anything, loads of room. I am definitely making this dress another time, maybe for christmas :)


Og her er så lige et søsterbillede af de to påskepiger fra vores påskefrokost herhjemme i torsdags :) Håber i andre også har nydt fridagene

...

And then a little easter picture with both my girls. I hope you had a great easter too :)

contains affiliate links

4 kommentarer:

 1. Lækkert design og dejligt print ;-) Kan sagtens se kjole blive brugt til andet end påske...

  SvarSlet
  Svar
  1. godt det ikke kun er mig der kan se det :) og ja det er et super sødt mønster

   Slet
 2. Hvor er den sød og jeg er helt enig - den kan sagtens bruges efter påske også. Pigerne er begge så kønne.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeg kan jo kun erklære mig enig, de er skønne :) Og tusind tak

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...