20.04.2014

Mummistof - Moomin fabric


Jeg købte for et par måneder siden noget Mummistof på etsy og det er der kommet lidt forskelligt ud af. Jeg har allerede vist et forklæde og her kan i så se de andre ting der er blevet syet indtil videre :)
Det er blevet til to par tullebukser og to kjoler. Bukserne er Minikreas mønster og dem bliver jeg altså aldrig fan af. Jeg synes deres mønstre er forvirrende.

...

A couple of months ago i bought some Moomin fabric on etsy and I made a little of everything with it - I already showed you an apron and here are some of the other things. I made to pairs of pants and two dresses. Kjolerne er Peek-a-Boo Pattern Shop's Brooklyn Frock - et gratis mønster til dem der er interesserede :) De ser så søde ud på - se evt en anden jeg har lavet her.

...

The dress pattern is Peek-a-Boo Pattern Shop's Brooklyn Frock - a free pattern!
They look so cute on - you can see another one on here.


Jeg er ret vild med de små detaljer med rynkelommen og halslukningen. De pynter uden at være overtøsede :)

...

I love the details on the dress - the little ruffle pocket and the neckline with the buttons. They are not too girly for my taste :)


Er du også fan af de søde Mummitrolde?

...

Are you also a Moomin fan?

contains affiliate links

2 kommentarer:

 1. Nu er det virkelig sjældent jeg ser på syvejledninger, så jeg har ikke problemer med minikreas mønstre (ikke i forhold til Elsebeth Gynters syvejledninger)...

  Men jeg synes det er nogle skønne sager du har fået lavet ud af det bedårende stof

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også indtryk af jeg er en af de få der ikke fatter dem - jeg er nok mere visuel for elsker pdf mønstre der har billedvejledninger ;) men ja EG er også noget kringlet synes jeg.
   og mange tak selvfølgelig :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...