02.02.2014

Vintersjov - Winter funVi har været ude at boltre os i sneen mens den endnu lå her. Desværre for ungerne er den nu smeltet halvvejs, men mon ikke der kommer sne igen i løbet af februar.. det synes jeg der plejer. I fredags tog vi kælkene med på kælkebakken og i dag gik turen i skoven hvor der er blevet bygget en ny naturlegeplads - så fedt! Pigerne var vilde med at kravle rundt på alle redskaberne. Har i også nydt sneen?

...

We have been outside a lot while the snow still lay thick everywhere. It has now begun melting, a big dissapointment to the girls. But my guess is we will get some more snow during february, we usually do. Friday we went out playing o the snowy hills and today we went to a nearby forest where they just built a new playground - and it is awesome! The girls loved climbing all over it. Did you also enjoy the snow?
3 kommentarer:

 1. Ja det har vi - Min Alba var ellevild med at kælke ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. skønt - om morgenen indrømmer jeg gerne jeg er lidt træt af al den kulde, men det er så hyggelit når man har ungerne med ud at lege :)

   Slet
 2. Ja, vi har kost oss med snøen her. Vi har fått veldig mye snø, men nå har den begynt å regne vekk. Det er så skjønt når de små kommer seg ut, for de liker det så godt :)

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...