Image Map

10.02.2014

Ny cardigan - New cardigan


Peek-a-Boo holdt forleden en sew-along jeg havde planer om at deltage i - jeg blev dog ikke færdig til tiden... Men her er så i hvert fald resultatet af den cardigan jeg startede ud med for et par uger siden. 

...

Peek-a-Boo hosted a sew along the other day that I had plans to participate in - I did not finish on time however... But here are the result anyway


Mønsteret er Peek-a-Boo Pattern Shops V-neck cardigan. Som de andre mønstre derfra er det let at gå til :) Min eneste udfordring var at jeg kom til at knække en nål undervejs, da jeg skulle sy en knap i, og det ville nogen nok mene var min egen skyld ;)

...

The pattern is Peek-a-Boo Pattern Shops V-neck cardigan. Like the other patterns i think it is quite easy two follow. My only challenge was a broken needle when sewing in the buttons, but some people might say that was my own fault ;)


Jeg syede en str to år, og den passer fint. Den er dog en anelse for lang i ærmerne, men det vokser hun nok snart fra.

...

I sewed up a size two and it fits well. The sleeves are a tad to long, but she will probably grow into them soon.


Jeg synes stoffet er noget så fint. Jeg har købt det på etsy, men har ikke set det andre steder desværre. Jeg har heldigvis en del tilbage så mon ikke der skal syes en kjole eller andet på et senere tidspunkt.

...

I really like this fabric. I bought it on etsy, but have not seen it elsewhere unfortunately. I still have some left, and that will probably turn into a dress or something soon
  

Knapperne synes jeg er så yndige, små gule hjerter med hvide polkaprikker. De er købt i den lokale symaskine butik (Guldager og Sønner)

...

These buttons are so cute, yellow hearts with white polkadots. I bought them in a local store


Haha ingen grund til dette billede, synes bare stadig det er lidt fedt at kunne sætte sit eget mærke i tøjet :)

...

No reason for this pic - I just still feel childishly happy when seeing my name on a finished garment :)


De fleste billeder jeg fik lov at tage af den lille fjolletrold var i liggende, løbende eller siddende position. Hun ville bestemt ikke gøre som jeg synes, men så er det godt man ser så dejlig ud uanset :)

...

Most pictures ended like this, no way she wanted to stand still in front of the white wall - but then it is good she looks cute as a button anyway :)

contains affiliate links

8 kommentarer:

 1. Et heldig sjarmtroll som har en mamma som kan sy slik en fin jakke :) Søt pike :)

  SvarSlet
  Svar
  1. takker :) Hun er simpelthen et energibundt!!

   Slet
 2. Hvor er den bare fin. Supet fedt stof.
  Hun er da bare for kær. Er helt vild med det sidste billede. De har deres egen mening de små pus.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er så skønt - jeg var super heldig at få fingrene i stoffet billigt hos en etsysælger der skulle flytte og derfor ikke havde plads :)

   Slet
 3. Den er super flot. Skøn model og skønt stof :-)
  Var den svær at sy?
  /Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. nej den var faktisk overraskende let, og det gik enormt hurtigt. det eneste der kan være tricky tror jeg er knaphullerne, men hvis du har en maskine der kan sy dem så går det lynhurtigt :)

   Slet
  2. Ok, tror også den ville være fin i en drengeudgave, jeg er jo kun i besiddelse af drengebørn :-) Og så tænker jeg faktisk at sætte KAM trykknapper i, i stedet for alm. knapper. Så slipper man for bøvlet. Nu er mønsteret i hvert fald købt, så må vi se hvad det bliver til :-D
   /Rikke

   Slet
  3. kam knapper er altså også fine, har stadig ikke testet dem, men har set mange bruge dem :) Har set den i rigtig mange fine drengeudgaver så er sikker på du nok skal få kreeret noget lækkert :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...