12.08.2013

Food Festival Aarhus


D. 6.-8- september kan du på Tangkrogen i Aarhus møde et hav af madentusiaster. Det er nemlig i denne weekend der er Food Festival - og i kan tro at jeg glæder mig :)

Festivalen er delt op i 12 forskellige temaområder og man kan derfor nemt spore sig ind på det man selv er allermest interesseret i. Desuden er der rigtig mange økologiske stande og det ka' vi li' :)

Selv glæder jeg mig til at se Niels og Grethes stand for at høre om æg og høns, hele området med søde sager (ja ja - det hører sig vel til når man elsker at bage kager ;)) og så hele det område der hedder Ballademad - for der vil ungerne elske at opholde sig. Det er nemlig et område med sjove lege, halmhoppeborg og bålmad. Desuden skal jeg hvis jeg får tid forbi en af de mange stande i området Kokke- og madskolen, for det er jo altid skønt at lære lidt nye tricks. 

Du kan se hele programmet, som netop er kommet, lige her.

Man kan både købe endagsbilletter og en billet til hele weekenden. Desuden er det gratis for børn 0-13 år at komme med. Billetter kan du købe lige her.

Håber at se dig der :)

2 kommentarer:

  1. Åh, hvor lækkert. Vi er lige i området den weekend! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. hvor heldigt :) så skal i helt sikkert slå et smut forbi

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...