Image Map

10.05.2013

Oprydning


Har ENDELIG fået tid til at lave lidt oprydning i alle krea-sagerne. Efter vi for nogle uger tilbage rykkede rundt på en masse reoler mv inkl alt det indhold der var deri har dewr været rodet herhjemme. Ikke sådan over det hele men intet var på sin rette plads og man skulle lede hver gang man manglede noget. Men med sygdom, studie, arbejde osv er tiden bare løbet fra os. Men nu er der endelig kommet lidt orden på sagerne igen :) :) :)


Vi bor jo relativt småt så har desværre ikke mulighed for at have mit eget krea-rum og må derfor sprede  mig lidt ud over det hele (for jeg fylder selvf. en del ;)) Endelig har jeg fået lov at indtage stuen og har nu øverste etage i reolen :D det er så skønt ikke hele tiden at skulle på vandring når man mangler noget ved symaskinen el.lign.  


'Upcoming' projekter har fået sig en plads på hylden øverst til venstre - synes det er rart at have det samlet så jeg rent faktisk får lavet det jeg har planer om, og det ikke går i gemmerne, fordi der er noget andet i tankerne der lige pludseligt også er spændende :) har lovet mig selv at komme til bunds i bunken før der kommer et nyt projekt til - så nu skal der lige syes to puder og to kjoler og en nederdel :)


Mit stoflager er også blevet sorteret lidt i - og det er jo også en god ting :) (i får kun lov at se et par af de 'pæne' bunker ;))

Sidst men ikke mindst fik jeg lavet en vimpelranke til vinderen af den seneste give away og den kom til at se således ud :)
God weekend alle sammen :)

...

We live small so my sewing space is in the living room. I have my own little corner with all the buttons, zippers, pins etc. Everything but the fabric itself: This is stored in another room :) My favorite thing is definitely the little mannequin that I use for my childrens clothing :)


4 kommentarer:

  1. Uf, det ser godt ud :)

    SvarSlet
    Svar
    1. tak :) det er også dejligt det er så nemt at finde det man mangler :)

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...