Image Map

05.05.2013

Nu gul


 Så fik vi endelig malet den nye dukkeseng gul. Stoffet mangler dog stadig at blive skiftet ud, meeen det bliver lige i næste weekend ;) Synes nu også fik har fået lavet en hel masse denne weekend - fredag + lørdag arbejdsdag i Kareten, pigernes daginstitution. Lørdag eftermiddag ny tapet i pigernes værelse og idag blev der ryddet op i alle kreatingene så jeg nu har fået orden på sagerne og rent faktisk kan finde det jeg skal bruge ;) Nå, men tilbage til vuggen - her er det (næsten) færdige resultat :)


Og sådan så den ud før..Bunden har jeg beklædt med selvklæbende hyldepapir - virkelig nemt 


Det betyder også at vi skal af med den gamle dukkeseng, så hvis du er interesseret eller kender en der er kan denne erhverves for 150kr - den står som ny. Den skal afhentes i Viby J eller evt Horsens. Nu vil jeg smutte i seng, der er jo ikke super længe til kl. er 5.30 hvor jeg skal op igen :S
...

I bought a really cheep bed for the doll in a thriftstore the other day. It has now been painted yellow to fit the girls room better. Now it just lacks for some new fabric ;)4 kommentarer:

 1. Hvor er de blevet fin.

  Min datter har en dukkeseng magen til, det var min da jeg var barn. Min svigermor er ved at sy nyt stof til den og jeg har tænkt mig at male den lilla når jeg engang kommer så langt

  trangsbeneficiet.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. det er så hyggeligt at have noget fra ens barndom der kan gå i arv. mine børn har også mit lille gamle tegnebord+stol dog frisket op med en gang maling. jeg fandt denne i mødrehjælpen, og vidste ikke hvor gammel den var, men nu har jeg da et ca skud - det er meget sjovt at tænke på :)

   Slet
 2. Så fint med den gule farve.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. tak :) glæder mig også til den får nyt stof, som kan leve op til den forårsfriske gule :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...