Image Map

01.02.2013

3 år - der knibes en tåre :)

Ja som overskriften siger - 3 år - så gammel blev min store pige igår. Hold op hvor jeg synes tiden er gået stærkt, især siden lillesøster kom til for lidt over et år siden! Kan mærke at seperationsangsten presser på, ja altså morens ;) Lige pludselig siger kalenderen jo 18 i stedet for 3; synes vi nærmer os alt for hurtigt, haha :D  

Vi holdt fødselsdag af to omgange - i lørdags for hele familien og igår bare for den lille familie herhjemme :) Vi har alle ferie i denne uge så vi har rigtig kunne nyde det :)

Lidt billeder fra festlighederne


Første pakke åbnes lidt før resten, da min mor kom lidt før resten af gæsterne og hjalp til med borddækning osv :) Prinsessen var selv med til at vælge tøj og et fint tylskørt er jo altid dejligt ;) De kan fåes i H&M til den nette sum af 40kr så det kan klart anbefales til andre med små prinsesser :) Cardiganen fra ini A Ture er endnu et januar udsalgs kup og med glitter på ærmer er den vældig populær ;) 


Hvert år er vi på Tunø og ligger der i telt mewd hele svigerfamilien i en lille lejr. Det er simpelthen så hyggeligt, men når an er for stor til en babysovepose skal der en juniorsag til og den fik hun her. Nøj hvor så hun skuffet ud da hun åbnede gaven og det ikke lige var det hun havde forventet - ærgerligt man ikke fik fanget det på kameraet :D Men da man så fandt ud hvad det var for en lille 'pølse' man havde pakket ud og at man rent faktisk kunne putte i den, ja så var det jo en helt anden sag. 


Det er ikke så tit jeg selv er med på billederne herinde, men synes bare det er så skønt når man får fanget et øjeblik hvor jeg er sammen med både trut 1 og trut 2 :)


Oldemor fik fornøjelsen af at sidde sammen med Musen og spise kage, og hold op hvor hun guffede ;)


Kagen finder i forresten opskrifter på her:

Jeg rev lidt chokolade fint henover og serverede den så med lidt bær til - dejligt med et pust af sommer her midt i kulden :)


At være midtpunkt kan godt være lidt voldsomt ;)


Leget blev der og hold op hvor må jeg sige vi er blevet glade for vores bObles tumlemøbler! De bliver brugt hver dag uden undtagelse. Begge piger elsker at hoppe på dem og de nyder at blive udfordret med at vende dem forskellige måder og bygge hoppebaner som man kan kæmpe sig igennem, med eller uden hjælp :) Vi har købt en madras i Ikea som vi altid har liggende på gulvet som en lille legeplatform og den er uden tvivl et af de bedste køb vi har gjort. De leger alt muligt på den og så er den jo især god i hoppelege som her :)


Vi var også lige en tur i sneen, mens den stadig lå der, og det var et hit!!


Her er vi så på selveste dagen og Buller viser fint sin gave fra lillesøster frem


Kage skal der jo til, så Føtex morgentilbus blev lige udnyttet ;)

Dagen blev fejret stille og roligt med hygge og leg og en tur ud at besøge Århus Friskole hvor vi håber at få en plads til pigerne. En rigtig dejlig skole med masser af musik og dejlige og selvstændige børn :)

Her til sidst vil jeg vise den gave som moren blev allermest begejstret for. Og så var den ikke engang på ønskelisten;) Hun fik det skønneste gamle dukkehus. Det er så fint, og endda med mulighed for at sætte små lysende lamper i, der er nemlig små stikkontakter rundt omkring :) Åh alle de muligheder der er for at sætte nyt tapet etc i, det er simpelthen fantastisk :D Sammen med huset fulgte der også en masse små møbler og et par dukker, men samlingen skal helt sikkert udvides, så vi skal på genbrugsjagt :)


Her er lige et par nærbilleder :) Er vild med alle detaljerne i husetDenne skønne gave skal der helt sikkert nok komme nogle flere blogindlæg ud af, så snart jeg får tid til at sætte mig sammen med prinsessen og kigge på papir til væggene, gå i butikker og købe dukkeudstyr osv :)

Hvis i kender nogle super genbrugsbutikker til formålet, gerne i Århus og omegn, så må i endelig dele dem :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...