27/01/2013

Lyse kagebunde - Vanilla cake

Lyse kagebunde

Giver 3 bunde på 24 cm

Ingredienser:
250 g smør
1,5 dl vand
3 store æg
450 g sukker
2 tsk vanillesukker
250 g hvedemel
90 g maizena
1,5 tsk bagepulver

...

Vanilla Cake

Ingredients:
250 grams butter
1,5 decilitre water
3 large eggs
450 grams sugar
2 tsp vanilla sugar
250 grams all purpose flour
90 grams cornstarch
1½ tsp baking powder


Smør og vand smeltes sammen og køler lidt af

...

Melt butter with water and cool off


Æg, sukker og vanillesukker piskes lyst og luftigt i ca. 5 minutter

...

Whip eggs, sugar and vanilla sugar until fluffy


Mel, maizena og bagepulver sigtes sammen

...

Sift flour, baking powder andd cornstarch



Melblanding vendes i æggemassen skiftevis med smørvandet

...

Mix in the flourmixture and melted butter


Hældes i en Ø24 form - jeg beklæder mine med bagepapir i bunden samt en gang smørspray, så er de dejligt nemme at få ud af formene :)

Bages ved 180 grader i ca. 45 minutter

(ups glemte at tage et billede af den færdige kage)

Lad kagen køle af i 10 minutter i formen, før den forsigtigt lægges over på en rist og køler helt af. Når den er helt kold deles den i 3 bunde

...

Pour into your baking pan. Bake at 180 degrees celsius/356 fahrenheit for 45 minutes

Let it cool of in the pan for 10 minutes before taking it out. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...