27/01/2013

Chokolademousse - Chocolate mousse

Chokolademousse
passer til 1 lag i en Ø24 kage

Ingredienser:
 200 g mørk chokolade 70% (eller toblerone, marabou, lys chokolade, halv chokolade/halv nougat...)
1/4 l piskefløde

...

Chocolate mousse
enough for 1 layer in a cake, diameter 24 cm

Ingredients:
200 grams dark chocolate (or half chocolate/half nougat)
250ml cream



Chokoladen deles i 3. 2/3 smeltes

...

Melt 2/3 of the chocolate



1/3 hakkes groft og vendes i den smeltede chokolade. Rør til det hele er smeltet (du tempererer chokoladen) 

...

Chop the last third and pour into the now melted chocolate. Stir til all is melted


Fløden piskes helt stiv

...

Whip your cream, to the point just before it turns to butter


Chokoladen og fløden vendes sammen - nemmere bliver det ikke :)

...

Stir chocolate and whipped cream together - done.


2 kommentarer:

  1. Den er også god med hvid chokokade eller hvid chrunch. Mums

    SvarSlet
    Svar
    1. hihi ja det kan an næsten ikke lave så det ikke er godt ;)

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...