Image Map

21.01.2013

Lav en sprutte til en for tidlig født

Kvinden bag bloggen En elefant har taget et rigtig fint initiativ og det budskab vil jeg gerne hjælpe til med at sprede her i blogland :)

Det drejer sig om at hun gerne vil bede nogle af alle jer skønne bloggere om at lave hæklede blæksprutter som disse som hun så kan dele ud ude på Skejby sygehus på neonatal afdelingen. Ideen bag en blæksprutte er at armene skulle minde om navlesnoren i maven og dermed give tryghed. Det startede alt sammen ud fra en enkelt lille pige der fik en sprutte - læs evt hendes indlæg her :)


Skulle du have lyst til at være med kan du læse meget mere her om hvordan og opskriften på den lille sprutte finder du her

Lav endelig også et indlæg på din blog så budskabet kan blive spredt vidt og bredt :)

3 kommentarer:

 1. Sikke da en vidunderlig ide :-) Jeg har selv lagt på en neonatal afdeling med min søn, da han blev født små 5 uger for tidligt! Jeg er desværre ikke den store hækler, for ellers ville jeg da rigtig gerne hjulpet - men spreder gerne budskabet :-) Kh

  SvarSlet
 2. Ej som jeg skrev på facebook! Så sød ide! ville havde elsket den til min søn i de 2½ mrd vi lå der:D

  SvarSlet
  Svar
  1. håber også hun får samlet en masse ind :) de har i hvert fald været meget positive på skejby sygehus :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...