Image Map

21.01.2013

Den ultimative lille lejlighed og ønsker til den 'nye' lejlighed


Vi er jo i fuld gang med at rykke rundt i lejligheden for at skabe mere plads til bare at være, men samtidig have alle de funktioner man nu ønsker i et hjem :) Så da jeg stødte på denne video var jeg solgt. Brug fem minutter af din tid og se den! Den handler simpelt nok om hvordan en meget lille lejlighed kan indeholde nærmest alt hvad man har behov for. Måske lidt ekstremt men virkelig inspirerende. Den er godt nok på engelsk men selv hvis du ikke taler sproget siger billederne rigtig meget :)

Se filmen her :)

Nu vi også er ved at rykke rundt får man jo ideer til en masse nyt man godt liiige kunne tænke sig da det jo passer godt til det nye ;) Dog er pengene små som studerende så det må forblive ønsker indtil videre, og heldigvis er jeg glad for genbrugsguld så det gør det selvfølgelig også lidt nemmere :)

Vi ønsker os et nyt stort spisebord - gerne lidt 'antikt' look men helt hvidt - lidt a la det Sukkertøy for øyet har til salg - Norge er dog desværre lidt langt herfra ;) Nu vi får bedre gulvplads ville det være dejligt spisebordet var fullsize for vi elsker at holde spilleaften med hele familien :)

På mit nye spisebord må der meget gerne stå nogle af disse Kähler Omaggio produkter
Og så ville et nyt spisestel samt æggebægre fra Rice heller ikke være værst ;) I hvert fald kunne jeg godt tænke mig et sæt i stentøj med nogle fede farver
Og til jer som bor i Århus har jeg netop selv opdaget, eller dvs. jeg så det hos The Vintage Hausfrau, en kæmpestor genbrugsbutik i Viby J, nemlig Brugtvareterminalen. Der skal jeg helt sikkert forbi en dag :)

Andre der kender gode genbrugsbutikker i Århus området eller som kender til lækre loppemarkeder i den snarkomne tid må endelig smide en kommentar, ja og selvfølgelig også ellers ;)2 kommentarer:

 1. Lyder som nogle skønne ønsker - dem har man heldigvis altid lov at ha :o)
  Og hvor har du bare været heldig med de ting du har vundet. Herligt :o)

  Jeg har forsøgt at forklare mig vedr. pyntegardin og mørklægningsgardin under din kommentar hos mig - håber det giver en anelse mening, ellers spørger du bare løs.

  Ha en dejlig aften

  Kh Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. ja tak for svaret, det kan desværre ikke lade sig gøre i det pågældende vindue men skal helt sikkert have ideen med mig til senere brug :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...