Image Map

04.01.2013

Gaver og gaveønskerBobles myresluger - Fairtrade træløve- Stræklagen til tremmesengen - Katvig sengetøj - Me too badekåbe - Peddersen og Findus bøger - Juniordyne - Puslespil  - Bobles donut


Efter at have ligget på den lange side siden nytårsaften med den åh så populære influenza er jeg endelig ved at være på benene igen :) Har jo set rundt omkring i blogland hvilke skønne gaver i og jeres lækre unger har fået så her kommer også lidt fra vores hjemmefront. Ovenstående er et udvalg af nogle af de mange rigtig skønne gaver vores to små poder fik i julegaver. Hold da op jeg synes snart ikke vi har plads til mere herhjemme :D Hvad der ikke lige er kommet med på billedet men som har været rigtig populært er en værktøjsbænk fra Djeco og en trækvogn fra Sebra, begge er blevet brugt meget flittigt i juledagene.
Plusplussere - Disneyfilm - Peddersen og Findus bøger - Junior sovepose - Lego - Trunte Lunte bøger - Magformers - Dukketøj og tilbehør


Min store datter fylder snart 3 år og i den anledning er der selvfølgelig lavet en ny ønskeliste :) Jeg har en meget tålmodig datter der kan sidde og nørkle med tingene i timevis (i hvert fald næsten). Hun er virkelig dygtig finmotorisk og derfor er der selvfølgelig en masse konstruktionslegetøj på listen. Bøgerne er hendes all-time favorit bøger så så længe der findes nogle vi ikke har så skal de da også på listen :) Disney er jo en klassisker og selvom hun ikke har den store interesse endnu, så skal det nok komme, så det er vist forældrenes ide at de skulle på listen ;) Hver sommer er vi på teltferie på Tunø med hele min mands familie og hun er jo ved at være for stor til babysoveposerne som hun indtil nu har brugt, så i år er der kommet en praktisk gave på, men forhåbentlig en hun kan få glæde af i mange år :)


Har i andre en super god ide til hvad vi skal føje til hendes ønskeliste må i endelig komme med gode ideer :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...