09.01.2014

Forberedelser - Preparations


Min ældste datter fylder fire her i januar og hun ønsker sig at holde en havfrue fødselsdags fest :) Så jeg er gået i gang med at forberede den store dag og er selvfølgelig startet med min gode ven Pinterest's hjælp ;) Vi holder farverne i blå, lilla, lyserød og hvid :) Hun glæder sig helt vildt og jeg glæder mig altså også som et lille barn ;) Det er så skønt at hun er nået den alder hvor hun rigtig kan være med til at bestemme og gøre klar sammen med mig, og når hun så har fået mors krea-gen så er det jo endnu mere fantastisk :) 

Alle billeder herunder er fra Pinterest - og i kan finde link til de oprindelig sider under hver collage 

...

My oldest daughter turns four this month and she wants to host a mermaid birthday party :) So I started planning the big day with some help from my good friend Pinterest ;) We are going for the colourtheme, blue, purple, pink and white. She is looking forward to this day a lot and I'm excited like a little child also. I love that she has reached an age where she can participate more and help me with alot of the preparations, and since she inherited mommys creative genes it is even more fantastic :)

All pictures below are from pinterest and you can find the original pages via the links below each collage

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Jeg har fundet stof frem til kjolesyning, købt de første par sager til dagen og er ved at forberede en bestilling til en hollands kageside så jeg kan få ingredienser hjem også :) Elsker i også at planlægge en god fest? :)

...

I have found som fabric for her dress, bought the first couple of things for the big day and I am in the middle of ordering som cake ingredients from Holland :) Don't you just love planning a great party? :)

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

4 kommentarer:

 1. Hvor jeg glæder mig til, at se billeder fra den kommende fest! ;)

  Kram
  /Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - skal prøve at få taget en masse. Glemte det helt med den lilles fest i november så der har vi ikke ret mange, virkelig ærgerligt :/ Så det må jeg råde bod på ;)

   Slet
 2. Det så superflott ut - så gøy med havfrue - tema :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kan virkelig finde meget god inspiration på Pinterest. Håber jeg kan leve op til idéerne :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...