11/12/2013

Macarons med pistaciecreme - Macarons with pistachio ganache


Macarons

Ingredienser:
120g mandelmel
220g flormelis
100g æggehvider
25g sukker

...

Ingredients
120 grams almond flour
220 grams icing sugar
100 grams egg whites
25 grams sugar


Smut mandlerne, lad dem tørre lidt og blend dem derefter

...

Slip your almonds, let them dry a little and blend them

 

Bland mandelmelet med flormelisen

...

Mix the almond flour and the icing sugar


Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Bland evt farve i nu. Bland herefter massen med mandelmel/flormelis

...

Whip eggwhites and sugar. Mix in colour if you want to. Mix this with the almondflour/icing sugar


For at få helt ens macarons kan du tegne ens ringe på bagsiden af bagepapiret. Brug evt en femkrone som skabelon

...

To make the macarons similar in size you can draw circles on your parchment paper, use a template


Fyld macaron massen i en sprøjtepose og sprøjt det på bagepapiret. Lad dem hvile ½-1 time inden de bages. Bag dem ved 140 grader i 15 minutter. De skal ikke tage farve! Lad dem køle helt af før de fjernes forsigtigt fra bagepapiret

...

Fill your piping bag and pipe onto your parchment paper. Leave them for ½-1 hours before baking. Bake at 140 degrees celcius/284 degrees fahrenheit for 15 minutes. They must not take colour! Let them cool before carefully removing from parchment paper.



Pistaciecreme/Pistachio ganache

Ingredienser
40g usaltede pistacienødder
80ml fløde
160g hvid chokolade
En anelse citronsaft

Blend dine pistacienødder. Bring fløden i kog. Hak chokoladen fint og hæld den varme fløde over, rør rundt til det hele er smeltet. Bland pistaciemelet i samt lidt citronsaft. Sæt cremen på køl indtil brug. Fyld ikke din macarons før på dagen, for at undgå de bliver bløde og kedelige

...

Ingredients
40 grams unsalted pistacio nuts
80 ml cream
160 grams white chocolate
a squeeze of lemon juice

Blend your pistacios. Bring your cream to a boil. Chop your chocolate finely and pour your cream over it. Stir until all the chocolate has melted. Add the pistacios and lemon juice. Do not fill you macarons before the day one which they are served to avoid that they become soft and boring. 


5 kommentarer:

  1. Mums det ser lækkert ud! :o)
    Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

    SvarSlet

  2. Kig forbi bloggen og deltag i min super fede jule give-away
    Der er 4 stk. FLASH UP på højkant :D

    http://www.fashionbysterup.dk/2013/12/den-fedeste-jule-give-away.html

    SvarSlet
  3. Hvor er de fine (:

    - Anne

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...