01.07.2013

Vi genbruger: Tripp Trapp fornyet


Hjemme ved os har vi to rigtig gamle tripp trapp stole. Den ene er fra mit eget barndomshjem og den anden er en vi har købt brugt, men begge fra ca samme tidsalder. De er godt slidt og præget af tidens tand (trods de holder sig imponerende godt må man sige.. ). Billedet nedenfor har jeg lånt fra google, men ca sådan så begge ud inden de fik deres makeover fornyligt. 


Vi har slebet, grundet, malet og malet igen til stolene kom til at se således ud:Pigerne er vilde med de nye farver og skiftes til at sidde på dem bare fordi det er sjovt nu :) Selv synes jeg også resultatet er blevet super og det pynter rigtig fint i stuen. Så klart en anbefaling hvis du også sidder og kigger på en gammel slidt Tripp Trapp stol til hverdag. Det tager godt nok et par dage pga al tørretiden, men det er hele arbejdet og ventetiden værd :) 

Og så er det også bare lidt fedt at noget jeg har haft som lille pige (og som har været lånt ud til andres børn før vi fik vores) kan bruges igen i familien nu og måske endda gå i arv til børnebørnene - hvem ved ;) 

...

Jeg er allerede i gang med at klippe ud til næste genbrugsprojekt, men hvad det er må i vente med at se til senere på ugen :)
...

Our very old chairs (one from my own childhood) for the kids have been painted - and I think it suits them very very well!
It brightens up the living room and the girls love them :)

8 kommentarer:

 1. De er blevet rigtig gode. Jeg kan godt lide at du ikke bare har valgt lyserødt. Med de farver du har valgt kan de jo bruges til begge køn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har godt nok én prinsessepige i huset, men ville hade at have lyserød i stuen og desuden er det vist mere tyl og hårbøjler end det er pink og lilla der fylder ;)

   Tror jeg er blevet præget af foråret da jeg valgte farver - men ja de er rimelig neutrale uden at være kedelige :)

   og Tak :)

   Slet
 2. Hvor fint!
  Jeg har to temmelig grimme stole her hos mig! Jeg er virkelig ikke særlig handy, så kan du måske lave en lille step-by-step vejledning? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det ku jeg sagtens - det er egentlig virkelig simpelt. Vender lige tilbage, det er vist sengetid nu :)

   Slet
 3. Hvor er de fine. Jeg har også to stående som godt kunne trænge til en omgang.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er bare at komme igang ;)

   Slet
 4. Sikke en forskel! Resultatet er blevet virkelig fint og det er nemlig sjovt at det noget der er brugt af en selv.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ret hyggeligt med arvestykker :)
   og det har virkelig pyntet, kan stadig blive helt glad ved at se dem om morgenen fordi de var så kedelige og slidte at se på før :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...