30.07.2013

Grøn altan

Vi har plantet diverse forskellige ting på vores altan og efter vi kom hjem fra ferien var der virkelig sket noget! Chilierne og tomaterne var piblet frem og snart kan der høstes af både det ene og det andet - lækkert. I år har vores krydderurter og ærter lidt i varmen og der er ikke kommet meget af det, men så må vi håbe det bliver bedre næste sommer :)
Pigerne mente den bedste vandemetode var med vandpistoler ;)

...

Og så får i også lige et par hurtige billeder fra vores besøg i Sverige, nærmere betegnet Helsingborg, hvor min far borHaha - kan man andet end at elske det udtryk :D


Vi havde en skøn tur med lækkert vejr, sjove oplevelser på bl.a. Busfabrikken (et absolut tacky- men sjovt - legeland). Og hvilken bog er mere passende at afslutte med end Peddersen og Findus ;)

Håber i nyder sommeren
...

Our tomatoes and chili peppers have blossomed wildly while we were away from home. The girls love to help with the watering and today they felt waterguns were the most fitting way :D

Also a couple of pictures from our lovely trip to Sweden :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...