01/04/2013

Påskepåklædt :)


Denne påske startede vi selv en ny tradition i det lille hjem - påskefrokost for vores lille families familier ;) Så vi samlede bedsteforældre, oldeforældre og en enkelt fætter med forældrepåhæng i torsdags til en rigtig hyggelig påskedag. Dagen stod i hyggens tegn men mere om det i et andet indlæg ;) I dagens anledning skulle pigerne selvfølgelig klædes i fint påsketøj :) Til musen havde jeg fundet den absolut yndigste kjole i den lokale genbrugsbutik. Hjemmesyet aldrig brugt og 15 kr dyr! Sikke et kup! Og hvor så hun altså bare artig ud (virkelig et syn der skulle foreviges for hun er normalt vores lille bulldozer ;))
Buller havde oprindeligt valgt en skøn kjole fra Norlie i den trendy koral farve, men om morgenen skulle hun i hvert fald IKKE have kjole på - Punktum! Men så måtte børneginen godt prøve den ;D


Vi gik i stedet i skabet og fandt en skøn buksedragt fra Pompdelux AW 12 kollektionen som har ligget et stykke tid, da den ikke har passet. Men hold op hvor den klædte hende godt. Kan godt forstå hendes yndlingsfarve er brun, for hun ser altså bare super lækker ud i det :)

Lidt fjol skal der også være plads til når nu mor kræver man 'modellerer' ;)

...

Her er det med sorg i stemmen der bliver sagt farvel til påsken for så betyder det at der kun er to uger til eksamen - puha!


Håber i andre har nydt ferien :)

2 kommentarer:

 1. Åh altså - hun ligner jo en lille fin dukke i den kjole! Virkelig kønne børn du har.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. ja hun var absolut yndig :) og tusind tak :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...