11/04/2013

Billedstorm fra sommerhustur


Sidste weekend gik turen til nordjylland med hele den pukkelryggede, som den også har gjort de tre forgangne år. Og det er lige fantastisk hvert år! Heldigvis var vejret på vores side i de to dage og trods lidt blæst kunneman komme ud og lege, gå lange ture eller bare sidde i stolen i haven og nyde solen, som efterhånden varmer en del :)


Der er de skønneste klitter ved stranden, som jeg er sikker på bliver et endnu større hit de næste år når ungerne rigtig er blevet store nok til at boltre sig mere på egen hånd :)


Dagen inden vi skulle afsted modtog jeg en skøn pakke, jeg var nemlig så heldig at vinde en skøn rygsæk fra Ticket to Heaven i en konkurrence på deres fb-side :) Det er egentlig en rygsæk til skolebørn, men da mine piger ikke er helt store nok, som i kan se nedenfor, er den blevet dømt tur-rygsækken her i huset. Den er rigtig god og så bliver den i hvert fald heller ikke væk ;) Vi snakkede faktisk om hvor praktisk farverne var hvis man havde været ude at strandbade og ikke kunne huske hvor man havde lagt håndklædet - ja så er den da lige til at spotte :D


Buller ville gerne bære, men den var alligevel liiidt besværlig at gå med selv ;)
Til huset hører en skøn stor grund hvor man kan lege, spille kubb, petanque, løbe og være vild mv :) Og hvis man bliver træt i sine små ben kan man jo altid få en tur i trillebøren ;)

I nærheden af huset ligger der en 'farm-fun' park som egentlig er lukket på denne tid, men det er tilladt at gå ind på eget ansvar og kigge på dyrene. Høns, geder og det skønne gamle træskib var vældig populære. De havde også de sjoveste 'mooncars' i xl størrelse, så man kunne sidde to og tage en tur i hele parken. Rigtig hyggeligt :)


Alt i alt har det bare været en skøn weekend, som bare gør man glæder sig endnu mere til næste år :)

Vi går faktisk og småspekulerer i at holde jul deroppe i år, men lad os nu se om det bliver til noget. Det kunne i al fald være super skønt med juletræ i stuen ved siden af den gamle brændeovn eller at komme hjem til duften af andesteg i ovnen efter en god strandtur :) Kan man høre jeg stemmer for forslaget ;)

Håber i også har haft en god weekend :)
...

Every year we and the extended family go on a weekend holiday in northern Denmark to enjoy the beach and surrounding area and each others company. This is the third time we do it and this house has grown on us so I think we will keep coming back to this same place for many years still :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...