17/03/2012

Astibunde - Asti cake


Du skal bruge

2 æggeblommer
150g smør
200g sukker
270g hvedemel
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
2 dl Asti eller anden mousserende vin
50g mørk chokolade

+

100g sukker
2æggehvider

...

You need 

2 egg yolks
200 grams sugar
270 grams flour
2 tsp baking powder
½ tsp salt
2 decilitre Asti or similar sparkling wine
50 grams dark chocolate

+

100 grams sugar
2 egg whites


Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt derefter æggeblommerne og pisk igen.

...

Whip butter and sugar together. Add egg yolks and whip again


Tilsæt asti og sigt mel, bagepulver og salt i. Pisk det sammen

...

Add Asti. Sift in flour, bakingpowder and salt. Whip together



Hak chokoladen groft og pisk det til en glat masse

...

Chop the chocolate, add it and whip till it is smooth


Tag en anden skål og pisk æggehvider og sukker til det er en hvid og stiv masse

...

Whip sugar and egg whites in another bowl until firm



Vend æggehvidemassen forsigtigt i dejen

...

Add whipped egg whites to the dough a little at a time



Læg bagepapir i bunden af din springform/smør din form og fordel dejen heri

...

Pour into your baking pan


Opskriften giver tre kagebunde i en Ø20 form

Jeg anbefaler man bager bundene af tre omgange, da de ellers er svære at dele uden mange krummer

Bages de samlet skal de have 35-40 min ved 180 grader

...

Bake at 35-40 minutes at 180 degrees celsius/356 Fahrenheit

3 kommentarer:

  1. mums.. de må vidst prøves en dag :o)

    SvarSlet
  2. Mmm.... de ser lækre ud. Jeg har lige printet opskriften.

    Tak :-)

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...