Image Map

15.12.2013

Sengesæt til pigerne - New bedding for my girls


Her til aften fik jeg lige hurtigt syet et sengesæt sammen til pigerne. Det nåede akkurat at blive færdig lige inden sengetid. Hvilket min store datter var meget begejstret for da hun havde proklameret at det var hende der skulle sove i det først :)

...

I finished this bedding for my girls today. I made it just in time before they went to bed which pleased my big girl a lot since she had made the claim to be the first one to sleep in them :)


Det er som altid lavet i retro stof og med bomuld på bagsiden. Jeg har lavet et sengesæt helt magen til dette som blev sat til salg men der var heldigvis lige akkurat nok til et sæt mere, for jeg er helt vild med stoffet og især farverne

....

As always it is made of vintage fabric in the front and plain cotton in the back. I have made this once before but that was up for sale but luckily I had enough for this bedding too because i absolutely love this fabric and especially the colours.


Og pigerne tog ganske godt imod det som I kan se ;) 
Beklager at bloggen bliver en anelse forsømt her i december, men som mange af I andre sikkert også har har jeg super meget der skal nåes :) Bær over med mig ;)

...

And the girls really liked it too as you can see ;)
Sorry that the blog is being a little 'mistreated' but here in december everything goes crazy in our house and the time is sparse ;)

2 kommentarer:

  1. Det ser ut til at de koser seg maks i det fine, nye sengetøy :)

    SvarSlet
    Svar
    1. det gør de virkelig også - det er meget populært lige nu så må hellere få lavet det andet som ligger klippet ud færdigt ;)

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...