Image Map

18.12.2012

Gratis sy-, hækle- og strikkeopskrifter

Jeg er selv rigtig glad for gratis opskrifter (ja hvem er ikke det) og bruger oftest Drops design. De har et hav af opskrifter til strikke og hækletøserne, både til bolig, voksne og børn :) 

Derudover har jeg fundet ud af der også ligger en masse gratis opskrifter på Stof2000's side. Her til strikkepigerne (og en anelse til hæklerne). Og til alle dem der elsker at sy er der en bunke her, især med mindre detaljer som ideer til fx lommer og applikationer. 

Hvis du ikke allerede bruger Pinterest er der også et væld af ideer derude - og masser af gratis opskrifter. Det er dog ikke altid lige overskueligt hvad der er hvad, men med lidt tidsforbrug derinde kan man finde meget godt :) Se evt min Pinterest side her

Bl.a. har jeg hæklet dette babytæppe fra Drops i sin tid :)


Kender i andre gode steder med gratis opskrifter på lidt af hvert?

8 kommentarer:

 1. Har lige været vej af din Pinterest. Har det ikke selv, er sikker på at jeg vil farer vild i den verden og fatte minus.
  Men hold nu op hvor er jeg blevet forelsket i flere ting. Mumme mumme mumme, lad mig komme i baby behandling meget hurtig igen. For så kan det da nok lige ske jeg kommer til at se meget mere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja man kan hurtigt finde rigtig mange søde ting, dog mest på engelsk, så det kræver selvf. lidt læsefærdigheder en gang imellem :) har også mange projekter jeg gerne ville nå - men det er som om noget har sagt døgnet kun skal være 24 timer??? ;)

   Slet
 2. Tak for links og forslag til gratis opskrifter. Hvor er det bare et super smukt tæppe. Jeg ville utrolig gerne lave et magen til, men er det meget svært da jeg er nybegynder indenfor hækling?

  Glædelig jul :-)
  Kh Nanna

  SvarSlet
  Svar
  1. det var mit første hækleprojekt bortset fra to enkle granny squares.
   opskriften er her: http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=b14&d_id=20&lang=dk

   jeg brugte youtube til at hækle min første grannysquare og derfra var det egentlig rimelig nemt. drops design har også gode videoer der viser de forskellige masker :) her: http://www.garnstudio.com/lang/dk/video.php?sort=2&thumbnails=on&undercategoryid=6

   held og lykke med projektet
   ps jeg brugte en del mere garn end opskriften sagde men jeg hæklede måske også lidt løst

   Slet
  2. Mange tak for svar :-)

   Tror du at man kan bruge tyndt hæklegarn og en hæklenål på 1,25 eller max 2,5?

   Slet
  3. hmm tænker det bliver noget mindre end oprindelig tænkt og også meget mere fast hæklet

   Slet
  4. Okay, jeg må lige prøve mig lidt frem og se hvad der ser pænest ud :-)

   Slet
 3. Fedt tæppe! Du har vundet i min give away - kig forbi :-)

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...