Image Map

16.10.2012

Inspiration til pakkekalender (1)

Jeg laver pakkekalender hvert eneste år, både til mine to tøser og til husbonden :) Jeg elsker at gå og sysle med det og det er vist ligeså meget for min skyld som for deres :D

I år skal der igen laves tre pakkekalendre og jeg tænkte jeg ville lave tre meget forskellige og dele dem herinde til inspiration :)

Den første er hermed færdig og mangler bare at blive hængt op, men det må jo vente til december ;)


Her er de ting jeg brugte til formålet :) 4 slags gavepapir, små manillamærker der passede til i farverne, 4 slags matchende bånd og ditto tusser. Næsten det hele er fra Søstrene Grene. 

 

Jeg pakkede de 24 gaver ind 'ligeligt' dvs 6 i hver slags papir. De manillamærker jeg havde liggende i forvejen blev matchet så godt som muligt, de lilla måtte nøjes med blå farver. Der var 6 forskellige slags manillamærker der blev fordelt med to til hver gavepapirsfarve


På manillamærkernes bagside skrev jeg så tallene, igen i matchende farver selvfølgelig ;)

De to resterende kaldendre kommer på så snart de er klar

God fornøjelse :)

4 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte :) mit problem er hvad jeg skal putte i som indhold til min søn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. kommer selvfølgelig an på alderen. min den mindste får bl.a. små pixibøger, sæbebobler (som mor eller far blæser), et lille puslespil, lidt dublo - jeg købte en mellemstor æske (med bondegårdsdyr) og delte selv klodserne ud på flere pakker. den store som stadig er lille får bl.a. bøger (bl.a. trunte lunte som er yndlings, rigtig lego, hårelastikker o.l., små biler, perler, modellervoks :) men ja det er en længere jagt - derfor går jeg også altid i gang i goood tid :)

   Slet
 2. Det var nogle gode ideer, min søn er 20 mdr til jul... Super ide med bondegårdsdyr, så er der til mange af gaverne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. glad for du kunne bruge det :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...