Image Map

04.10.2014

Elinor og stilhed - Elinor and silence


Har endelig fået tid til at tage lidt billeder af nogle af de kreative projekter der kommer gennem maskinen, desværre er det dog heller ikke så mange i øjeblikket, men mere om det længere nede i indlægget.

...

I have finally found some time in my schedule to take pictures of some of my sewing stuff. I don't have a lot of time on my hands at the moment, but more about that later.


Jeg har syet mig en Elinor kjole - mønster fra ShwinDesigns. Den er rimelig nem at gå til og jeg synes den er rigtig fin, især i denne udgave med korte ærmer. Den findes også med lange ærmer, den viser jeg i næste uge.

...

I have sewn an Elinor dress - pattern from ShwinDesigns. It is fairly easy to make og I really like the outcome, especially the short sleeved edition. I also comes with long sleeves, i will show you one next week.


Det skønne Rapunzel print har jeg købt på ByBora's Etsy shop. Hun har større udvalgs på sin hollandske hjemmeside, men laver gerne en special ordre til dig hun lægger op på etsy så den er nem at købe for os fra det store udland ;) Min datter elsker denne kjole, og jeg tror klart det er fordi hun selv har valgt printet.

...

I bought the cute Rapunzel fabric at ByBora's etsy shop. She has a bigger selection on her dutch website, but she will make a specific order for you on etsy to make it easier to buy for us foreigners :) My daughter loves this dress, and I think it is foremost because of this print that she chose herself.


Den har store, praktiske, indvendige lommer, som næsten er så skjulte de er svære at finde ;) Og så er de små pufærmer ikke til at stå for :)

...

It has some big, practival, inside pockets, that are almost so hidden they are difficult to find ;) And who doesn't love those cute puff sleeves


Til noget lidt andet så er der temmelig stille på bloggen pt. Det er ikke fordi jeg har mistet lysten jeg har simpelthen bare ikke ret meget tid i øjeblikket. Jeg læser på sygeplejeskolen og pt er vi ved at skrive en stor opgave. Desuden er jeg igang med det årlige projekt til fordel for Støt Brysterne. Kig gerne forbi vores auktionshus hvor vi auktionerer en helt masse lækre sager væk som en masse søde firmaer har doneret. Alle penge går direkte til sagen, vi arbejder allesammen frivilligt. Fra november håber jeg der bliver lidt mere overskud til både at sy, bage og blogge om det, men lige pt må i udholde lidt mere stilhed end der plejer at være. Håber i bliver hængende alligevel :)

...

Now back to the beginning. It is rather quiet in here at the moment. I have not lost the spark, but I just don't have a lot of time right now. I am studying to be a nurse and we have this huge assignment right now. Also I'm participating in a charity event that takes a lot of my spare time too. Due november i hope it gets better and i have more time to sew, bake and blog about it again :) But it will be a bit more quiet than usual for some weeks yet. I hope you stay anyway :)

2 kommentarer:

  1. Sikke en skøn kjole :-) Lommer er guld. Mine børn er begyndt at kræve at tøjet har lommer.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :) Så langt er det ikke kommet her endnu hehe, men lommer er klart et hit :)

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...