Image Map

10.06.2013

Sculpture by the sea


Igår søndag var vi en tur ved stranden her i Århus for at se Sculpture by the sea, en interaktiv kunstudstilling der på allerbedste vis kombinerer en gåtur ved skov og strand med en masse kunstoplevelser. Og så kan alle i familien være med, selv hunden, hvis man har sådan en :) Det er tredje gang udstillingen gæster Aarhus og det har været skønt hver eneste gang! Så det er en klar anbefaling herfra; at hvis i har tid og mulighed for at komme til Aarhus inden 30. juni så gør det! Vi brugte hele dagen derude i det skønne vejr og holdt picnic og soppe pauser undervejs. 
  

Min absolutte yndlingsskulptur lavet af Phil Price. Han har også haft en skulptur med de andre år, hver gang har de fascineret mig. Og så drejer den rundt ved vindens kraft...:OEn anden sag jeg måtte have et billede af, utrolig kreativ synes jeg :) 


Vi sluttede dagen af med en tur på restaurant Flammen og var godt øre af sol og vind og vand da vi kom hjem om aftenen efter en helt fantastisk dag :)

....

Og så lige et par hurtige billeder af det nyeste til stoflageret ;) Har planer om at forvandle frotte-stoffet til pusletasker :)Håber i også havde en skøn weekend
...

We visited the moving art exhibition ' Sculpture by the sea' when it visited our town and had a lovely day. The weather was great, the kids loved it and we got to see a lot of awesome artwork. 

Lastly a couple of pictures of some new fabric - some of it i hope to turn into diaperbags :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...