Image Map

09.02.2014

Hjulene på bussen - Wheels on the bus


Jeg er ret vild med det mønster som jeg brugte til Bjørks kjole så jeg har syet to mere, en til hver. Elvas kjole er syet i en str 2 år, dog minus en cm i ærmelængden og den passer rigtig godt.

...

I've fallen in love with the pattern I used for Bjørks dress, and I've sewn up to more - one for each. Elvas here is a size 2, except i made the sleeves 1cm shorter. It fits perfect.


Mønsteret er igen Janey jump around dress fra Peek-a-Boo Pattern Shop, og opdagede du det ikke sidst, så er det altså helt og aldeles gratis. 

...

Again it is the pattern from Peek-a-Boo Pattern Shop, the janey jump around dress. And in case you missed it on my last post this pattern is free.


Jeg er ret vild med printet. Stoffet, som er fra tyske Lillestoff, er virkelig en god kvalitet! Og så har de et utal af herlige prints!!

...

I love this print. The fabric is from german Lillestoff and the quality is superb! Also they have so many cute prints!!


Jeg har købt mit stof gennem Line for nogle måneder siden. Mærkerne her er fra Scannex, hvor jeg har købt en pakke med blandede farver (lys mix), det er altså ret smart!

...

I bought my fabric at Lines a couple of months ago. These nametags are from Scannex, where i bought a pack with mixed colors, very smart.


Tja, det er altså ikke ret let at stå stille og blive fotograferet når man kun er to :)

...

Yup, it is not very easy standing still and being photographed when you are only two years old :)


contains affiliate links

4 kommentarer:

 1. Hvor er hun bare skøn... Og den grønne farve klæder hende så godt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Det er sjovt du siger det med farven, vi har næsten ikke noget andet grønt tøj i hendes skab, men det skal vi vist have fra nu af :D

   Slet
 2. Det stoffet er superfint - virkelig flott til din datter også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er bare så sødt, har også noget lignende liggende med noahs ark til hende - de prints er bare så kære :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...