Image Map

12.02.2013

Blogudfordring - BYPERLER: vil du være med?

Kender du det at man er på ferie og tilfældigt falder over den skønneste lille butik da man drejede forkert ned ad en sidegade? Jeg elsker når det sker, men det gør det jo desværre ikke så ofte, i hvert fald ikke ofte nok ;) Lad os gøre noget ved! 

I de kommende uger vil der her på bloggen komme indlæg med alle de butikker fra min hjemby som jeg synes er skønne af den ene eller den anden årsag; være det fantastisk indretning, altid imødekommende personale, hyggelige rammer og selvfølgelig vigtigst af alt: lækre sager på hylderne ;) 

Udfordringen ligger i at i tager ud til jeres yndlingssteder, gerne dem i sidegaderne eller lidt uden for byen, hvor man kan finde noget rigtig spændende som i vil dele med os andre. Det kan både være kommercielle butikker der findes flere steder, unikabutikker, genbrugsbutikker etc. Bed om lov til at tage billeder som i deler i et blogindlæg sammen med jeres historie om netop dette sted. På den måde kunne man få et helt landkort af skønne steder man så kan besøge når man er på besøg i lige præcis den by :D 

Jeg har allerede været forbi en del steder og alle er meget positive. Første sted her i Århus kommer på bloggen så snart jeg har udvalgt billeder :) Og så er der endda faldet en sponsorgave af på vejen som i får mulighed for at vinde i en give away, og mon der ikke kan komme flere undervejs hvis man spørger pænt ;)

Hvis i har lyst til at være med så send mig en mail eller skriv det i en kommentar her på bloggen når i har lavet et indlæg så samler jeg alle steder på en side så vi kan finde alle stederne igen ;) Reklamer også gerne for ideen på din blog så vi får så mange med som muligt. Sæt også gerne dette billede i din sidebar med link til enten dette eller dit eget indlæg :)


 Er det en succes kan det jo gentages i det (næsten) uendelige: lækre natursteder, hyggelige cafeer...

Jeg håber nogle har lyst til at være med og ellers må i trækkes med mine indlæg ;D

/Sandra

12 kommentarer:

 1. Fandme en skide god idé Sandra!
  Jeg vil have dig i tankerne hvis jeg "falder" over en skøn butik :)

  SvarSlet
  Svar
  1. håber du falder over nogle gode steder :) vil glæde mig til at læse om dem :)

   Slet
 2. Har netop selv lavet et "anbefal-din-yndlingscafe" indlæg...går også stadig og håber på flere indlæg, for jeg trænger sååå meget til nye indput!

  SvarSlet
  Svar
  1. vil da lige kigge forbi dit indlæg. Har en cafe i tankerne der måske kunne komme med :)

   Slet
 3. Hej Sandra. Jeg har faktisk allerede lavet et indlæg om City stoffer herfra Århus af, som jeg da synes du skal bruge, hvis du har lyst. Der kan man desuden vinde et gavekort til butikken på min blog lige nu. <Du finder linket lige i vestre side på min blog under Give away:-)

  Mvh helena.

  SvarSlet
  Svar
  1. super, det er heller ikke et af de steder jeg har været så en god udvidelse :) jeg putter det på listen når den lige bliver lavet ;)

   Slet
 4. Jeg vil da lige kigge mig omkring her i Sønderborg :) Jeg har nogle butikker i tankerne, giver lige lyd fra mig når jeg har snakket med dem :)
  Mia Andersen

  Husk at deltage i min nye give away, hvor man kan vinde en lækker chokoladesmelter :)
  http://miaskageside.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. lyder super - glæder mig til at se hvilke steder det er :)

   Slet
 5. Ej, hvor er det altså en fin idé! Jeg er nu næsten sikker på, at du kender langt flere århusianske byperler end jeg gør. Og nu har jeg i hvert fald givet et perle-tip videre i et andet indlæg.

  SvarSlet
 6. det er jo lige ideen med min blog bare over flere byer. Der står ikke så meget endnu, men der kommer flere tips og tricks med tiden fra årets og forrige års ferier i Paris, Provence, Berlin, Bornholm, København/Sjælland.

  Jeg vil kigge ind igen og se, hvad I finder frem af skønne butikker.

  Hilsen

  Katja

  SvarSlet
 7. Super god ide og du må meget gerne linke til mit indlæg, er kun glæd for at andre kan bruge det :-)

  Ha´en fortsat dejlig Påske.

  Knus Susi

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...