Image Map

15.03.2012

Babytæppe


Mit største og første hækleprojekt

Jeg havde jo set alle de fine hæklede ting i butikkerne men de var i en anden prisklasse end jeg lige havde mulighed for at arbejde med og synes også der var noget hyggeligt ved selv at have lavet tæppet. Jeg fik lysten via min fars kone som har hæklet et babytæppe til min første datter og hun har fortalt hvor nemt det er at hækle.. så jeg kastede mig ud i det i graviditeten og ved hjælp af youtube og den fantastiske hjemmeside http://www.garnstudio.com/ (som BTW er fyldt med gratis hækle og strikkeopskrifter) lykkedes det ret hurtigt at lære teknikkerne. 

Mønsteret på dette tæppe er fra ovenstående hjemmeside og er hæklet i alpaca uld. Det tog mange timer men jeg er også stolt af præstationen og er allerede i gang med nogle nye hækleprojekter :)


Lige et close up :)

Her er tæppet min fars kone hæklede i sin tid - alletiders inspiration, og jeg siger tak fordi hun medbragte denne nye krea-verden :)
1 kommentar:

  1. Orv ja, hvor pudsigt. Super smukt :) Sjovt hvor anderledes et udtryk det giver helt i hvid.

    KH

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...