Image Map

15.04.2014

Oprydning på stoflageret - Cleaning up my fabric storageJeg har ferie hele denne uge - jubii :) Og dagen idag er blevet brugt på at rydde op og rydde ud. Det betyder også at jeg endelig fik bugt med mit stoflager - har haft en masse liggende i bunker rundt omkring i huset til stor frustration for min mand! Men idag er det blevet ryddet op og lagt i pæne nogenlunde farvekoordinerede bunker så jeg nemt kan finde det jeg skal bruge. Undervejs faldt jeg endda over ting jeg helt havde glemt jeg havde - ups. Har i også ferie eller ser i stadig frem til helligdagene på torsdag og fredag?

...

I'm off work this week :) And today was spent cleaning up and getting rid of old useless stuff. This meant I also took a little care of my fabric storage - I've been making fabric piles all over the apartment to my husbands great frustration! But today I cleaned it all up into neat color coordinated piles, which I must admit makes it a whole lot easier to find what I need ;) I even found some that I had forgotten about fabric along the way - oops! How are you spending your easter holiday? 

6 kommentarer:

 1. Det ser dejligt overskueligt ud. Og sikke en masse dejlige farver. Her står den på ferie om få timer - yaaaaa. Og heldigvis en af dens slags ferier uden ret mange planer.

  SvarSlet
  Svar
  1. det er også skønt bare at have fri til at have fri. vi har to påskefrokoster, en tivoli tur og en dag i sommerhus så her er der pakket godt op med planer ;)

   Slet
 2. Hvor er det en fin orden du har - jeg kunne godt lige bruge en reol mere til opbevaring af mit stof:-) God ferie og god påske.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. uh ja ku man ikke altid det haha ;) god påske til jer også :)

   Slet
 3. Så fint du har ryddet. Jeg hadde ryddet i stoffene her hjemme, men nå har jeg rotet helt vilt de siste dager så i påsken MÅ jeg også rydde :) Fin påske til deg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. haha ja det er en evig kamp at holde orden på det :) god påske

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...