Image Map

29.08.2013

Markedsforberedelser - Market preparationsBeklager de mange dage uden indlæg fra min side, men vores kamera ligger hjemme hos svigerforældrene så.. Desuden har jeg haft travlt ved symaskinen. Jeg er nemlig godt igang med at gøre klar til at komme på marked - eller nærmere betegnet Slaraffenland i Horsens. De to billeder er bare et par sneak peaks på hvad der kommer med ;) Tager selvfølgelig også mine dukketæpper og pusletasker med - og nok også lidt mere end det :) Nu må vi se hvad der bliver tid til.

...

I have been busy at the sewing machine! I'm preparing for a local market and I am really looking forward to it. These two pictures is just a little sneak peak. I will be bringing my doll blankets and diaper bags also - and lots of other goodies :)


Har du tid til at komme forbi så foregår det d. 14 og 15. september i Sønderbro kulturhus, Horsens. Sidste gang var det virkelig hyggeligt og som sidst kommer der også rigtig mange søde sælgere. De har både nyt børnetøj, brugt børnetøj og sametøj, homemade etc med og desuden vil der være hoppeland og masser af underholdning for børnene. Der er vist også stadig et par ledige stande hvis det var noget.. se meget mere om arrangementet her

Jeg glæder mig og håber du har lyst ti at komme forbi og sige hej

...

Last time it was really fun and I also bought a few good items myself :) Hopefully this time will be equally good

8 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle søde sløjfer...Flotte farver.
  Kh Anja.

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak, og billeder er endda lidt fesne synes jeg da de er taget med mobil, men godt at høre farverne kan fornemmes alligevel :)

   Slet
 2. Sikke nogle fine ting du har syet :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 3. Tror ikke dit link virker :-/ Men det er nogle søde ting du har lavet KH Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. hmm det virker fint herfra - ellers så prøv evt dette https://www.facebook.com/pages/Slaraffenland/472784496142118?fref=ts
   og tak :)

   Slet
 4. Så spennende med marked. Flotte ting du har laget - lykke til med salget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er altid et sats om det 'rette publikum' kommer :) og tusind tak

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...