Image Map

06.05.2013

Pigeværelset genopfundet


Pigeværelset er blevet indrettet på ny i sammenhæng med vi har fået tapet op, men også fordi Buller er kommet i juniorseng. Det gamle 'design' kan ses her :) 


Den hjemmegjorte ranke kommer også mere til sin ret nu
     

Det lille tegnebord fra min barndom er blevet malet og den skønne spejlkasse er kommet op at hænge. Jeg købte den af RetroRejen da vi var afsted på samme marked


Køkkenet ligner sig selv men er da blevet prydet af en af de skønne øko-plakater som vi fik da vi var afsted til Økodag. Er altså forelsket i det nye tapet :D

Er vild med det gamle dukkehus Buller fik i gave til sin fødselsdag. Glæder mig til det bliver fyldt med noget af det skønne fra Sylvanian families som jeg fik på udsalg til Sallings Rivegilde :)
  

Så er det næste hængeparti vist 'bare lige' kontoret der trænger til lidt af en overhaling ;)
...

We have redone the girls room and i love the new decor - very retro :)

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det bare fint ud med det hele, og skønt at se spejlet har fået et plads, det passer jo perfekt ind :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. ja det er så fint det spejl. har planer om at male+tapetsere det en dag, men synes egentlig det passer ret godt i farverne som det er alligevel, i hvert fald indtil jeg får tid til andet :)

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...