Image Map

06.03.2013

BYPERLER: Plint


Selvom den ligger midt på gågaden skiller den sig ud fra alle de andre, i hvert fald hvis du spørger mig. Jeg taler om en hyggelig, lækker og indbydende butik fyldt med skønne brugsgenstande. Jeg taler selvfølgelig om PLINT


Uanset om jeg er på udkig efter noget specielt eller bare vinduesshopper drager Plint mig altid indenfor. De har altid fine opstillinger af varer udenfor som fanger min nysgerrighed. Og når så man er inde bliver man liiige nødt til at tage turen rundt i butikken, ikke ;)
Plint forhandler produkter fra rigtig mange skønne mærker. Blandt mine yndlings er Rice, Greengate samt Plints egne varer. Heriblandt denne smækre elkedel jeg meget længe har haft i kikkerten :)Opstillingerne er altid virkelig veludførte og meget indbydende.

Bemærk i øvrigt den flotte Ib Laursen kande midt i billedet, den seneste investering jeg har gjort derinde, og den pynter altså bare rigtig godt på forårsbordet :)Synes billederne taler sit tydelige sprog så vil egentlig ikke sige så meget mere :)

...

Butikken jeg var forbi ligger i Søndergade 3, men bor du ikke lige i nærheden af Århus har Plint både butikker i København og Asperup. Og er det heller ikke i nærheden, ja så har de også en netbutik. Men har du muligheden er det virkelig et besøg værd!


Dette indlæg er bragt i forbindelse med min egen blogudfordring - kig meget gerne forbi og deltag. Jeg ville elske også at se hvilke byperler der findes i din hjemby :) Se indlægget her

For en god ordens skyld skal det nævnes at alle ord er mine egne. Jeg har selv udvalgt og opsøgt nogle af mine yndlingsbutikker og har de sponsoreret en give away er det bare en bonus for jer læsere ;)


5 kommentarer:

 1. Jeg har også været inde butikken, og er helt enig i din beskrivelse. Det er en rigtig hyggelig butik, så når jeg er i Aarhus kigger jeg altid på hvad de ihvertfald har udstillet udenfor.

  SvarSlet
  Svar
  1. det tror jeg de er glade for at høre ;) kunne du ikke tænke dig at skrive om et sted i den by du kommer fra som en del af blogudfordringen? kunne være sjovt at høre om steder jeg ikke selv kender (endnu) :)

   Slet
 2. Nej hvor er det en fiiin butik! Jeg ville virkelig gerne ind i den :( Men jeg må jo nok nøjes med webshoppen...

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
 3. uh ja, den ser "farlig" ud. Må ind og se om webshoppen også sender til udlandet :-)
  Tak for tippet.

  SvarSlet
  Svar
  1. velbekomme :) hvis det ikke umiddelbart ser sådan ud så prøv at skrive på deres facebookside, de er rimelig hurtige til at svare, så kan det jo være du er heldig ;)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...