08.03.2013

Vaniljemousse - Vanilla mousse

Vaniljemousse

giver nok til et lag i en kage Ø26

1/4 piskefløde 
75 g sukker
½ spsk vaniljesukker
1 spsk maizena
1½ æg

1/4 piskefløde til flødeskum

...

Vanilla Mousse
enough for one layer in a caker, diameter 26 cm

250 ml cream
75 grams sugar
½ tblsp vanilla sugar
1 tblsp cornstarch
1½ eggs

250 ml cream (for whipped cream)


Hæl maizena og en smule fløde i en gryde og pisk til maizenaen er opløst. Tilføj resten af fløden og de andre ingredienser.

...

Pour the cornstarch and a little of the cream into a pot and whip untill the cornstarch has dissolved.  Add the rest of the cream and the other ingredients
  

Varm op under omrøring til det bliver cremet - man er ikke i tvivl.

...

Heat until creamy. Stir frequently


Sæt cremen på køl i nogle timer

...

Refrigirate for a couple of hours


Pisk den anden kvarte fløde

...

Whip the other 250 ml of cream


Bland creme og flødeskum og det er klar til kage brug :) (tilføjer du ikke den piskede fløde har du en helt almindelig kagecreme)

Tip! Kan fx også bruges til frugtsalater eller vandbakkelser


God fornøjelse :)

...

Mix refrigirated cream and whipped cream and done!

Can also be used for a fruit dessert or choux pastry

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)