Vaniljemousse
giver nok til et lag i en kage Ø26
1/4 piskefløde
75 g sukker
½ spsk vaniljesukker
1 spsk maizena
1½ æg
1/4 piskefløde til flødeskum
...
Vanilla Mousse
enough for one layer in a caker, diameter 26 cm
250 ml cream
75 grams sugar
½ tblsp vanilla sugar
1 tblsp cornstarch
1½ eggs
250 ml cream (for whipped cream)
...
Vanilla Mousse
enough for one layer in a caker, diameter 26 cm
250 ml cream
75 grams sugar
½ tblsp vanilla sugar
1 tblsp cornstarch
1½ eggs
250 ml cream (for whipped cream)
Hæl maizena og en smule fløde i en gryde og pisk til maizenaen er opløst. Tilføj resten af fløden og de andre ingredienser.
...
Pour the cornstarch and a little of the cream into a pot and whip untill the cornstarch has dissolved. Add the rest of the cream and the other ingredients
Varm op under omrøring til det bliver cremet - man er ikke i tvivl.
...
Heat until creamy. Stir frequently
...
Heat until creamy. Stir frequently
Sæt cremen på køl i nogle timer
...
Refrigirate for a couple of hours
Pisk den anden kvarte fløde
...
Whip the other 250 ml of cream
Bland creme og flødeskum og det er klar til kage brug :) (tilføjer du ikke den piskede fløde har du en helt almindelig kagecreme)
Tip! Kan fx også bruges til frugtsalater eller vandbakkelser
God fornøjelse :)
...
Mix refrigirated cream and whipped cream and done!
Can also be used for a fruit dessert or choux pastry
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)