Lyse kagebunde
Giver 3 bunde på 24 cm
Ingredienser:
250 g smør
1,5 dl vand
3 store æg
450 g sukker
2 tsk vanillesukker
250 g hvedemel
90 g maizena
1,5 tsk bagepulver
...
Vanilla Cake
Ingredients:
250 grams butter
1,5 decilitre water
3 large eggs
450 grams sugar
2 tsp vanilla sugar
250 grams all purpose flour
90 grams cornstarch
1½ tsp baking powder
...
Vanilla Cake
Ingredients:
250 grams butter
1,5 decilitre water
3 large eggs
450 grams sugar
2 tsp vanilla sugar
250 grams all purpose flour
90 grams cornstarch
1½ tsp baking powder
Smør og vand smeltes sammen og køler lidt af
...
Melt butter with water and cool off
Æg, sukker og vanillesukker piskes lyst og luftigt i ca. 5 minutter
...
Whip eggs, sugar and vanilla sugar until fluffy
Mel, maizena og bagepulver sigtes sammen
...
Sift flour, baking powder andd cornstarch
Melblanding vendes i æggemassen skiftevis med smørvandet
...
Mix in the flourmixture and melted butter
Hældes i en Ø24 form - jeg beklæder mine med bagepapir i bunden samt en gang smørspray, så er de dejligt nemme at få ud af formene :)
Bages ved 180 grader i ca. 45 minutter
(ups glemte at tage et billede af den færdige kage)
Lad kagen køle af i 10 minutter i formen, før den forsigtigt lægges over på en rist og køler helt af. Når den er helt kold deles den i 3 bunde
...
Pour into your baking pan. Bake at 180 degrees celsius/356 fahrenheit for 45 minutes
Let it cool of in the pan for 10 minutes before taking it out.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)