Forleden havde vi en del overmodne bananer liggende og så blev jeg 'nødt til' at bage en kage ;) For det er man jo, ik? Og i skal ikke snydes for opskriften for den var overordentligt lækker, nok en af de bedste banankager jeg har fået nogensinde - uhm!
...
The other day I had some very ripe bananas so i had to make a cake, cause you have to - right?! And i won't cheat you because the recipe was extremely good - probably one of the best banana cakes i have ever had, yummy!
Banankage til ca 10 personer:
Ingredienser:
4 godt modne bananer
230 g sukker
150 g hvedemel
2 vaniljestænger
1 tsk bagepulver
150g smør
4 æg
150 g mørk chokolade
Pisk æg, sukker og vaniljen til en luftig masse. Rør mel og bagpulver i massen. Smelt smøret og tilføj det til resten. Mos/Blend/Pisk dine bananer og vend dem i dejen. Bag kagen i 40 minutter i en 180 grader varm ovn. Jeg har brugt en hjerteform men vil sige en rund Ø24-26 form passer udemærket. Når kagen er helt kølet af kan du dække den med den smeltede chokolade. Ummenum siger jeg bare!
Find alle mine opskrifter her
God fornøjelse
...
Banana cake for 10 people:
Ingredients:
4 ripe bananas
230 grams sugar
150 grams whole wheat flour
2 vanilla beans
1 tsp baking powder
150 grams butter
4 eggs
150 grams dark chocolate
Whip eggs, sugar and vanilla until its airy. Stir in your flour and bakingpowder. Melt the butter and stir this in as well. Mash your bananas and stir them into the batter. Bake for 40 minutes at 180 degrees Celsius/356 fahrenheit. When the cake has cooled completely you can cover it with your melted chocolate, yum!
Find all my recipes here
Enjoy
Mm- kaker med banan blir så gode og saftige. Tenker den ble spist opp fort :) Fin hjerteform :)
SvarSlethaha ja alt for hurtigt. og så med et godt tykt lag chokolade - uhm :D
SvarSletÅh, den ser godt nok svampet og skøn ud.
SvarSlet- Anne
den er også virkelig 'mushy' ummenum :D
Slet