Macarons
Ingredienser:
120g mandelmel
220g flormelis
100g æggehvider
25g sukker
...
Ingredients
120 grams almond flour
220 grams icing sugar
100 grams egg whites
25 grams sugar
Smut mandlerne, lad dem tørre lidt og blend dem derefter
...
Slip your almonds, let them dry a little and blend them
Bland mandelmelet med flormelisen
...
Mix the almond flour and the icing sugar
Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Bland evt farve i nu. Bland herefter massen med mandelmel/flormelis
...
Whip eggwhites and sugar. Mix in colour if you want to. Mix this with the almondflour/icing sugar
For at få helt ens macarons kan du tegne ens ringe på bagsiden af bagepapiret. Brug evt en femkrone som skabelon
...
To make the macarons similar in size you can draw circles on your parchment paper, use a template
Fyld macaron massen i en sprøjtepose og sprøjt det på bagepapiret. Lad dem hvile ½-1 time inden de bages. Bag dem ved 140 grader i 15 minutter. De skal ikke tage farve! Lad dem køle helt af før de fjernes forsigtigt fra bagepapiret
...
Fill your piping bag and pipe onto your parchment paper. Leave them for ½-1 hours before baking. Bake at 140 degrees celcius/284 degrees fahrenheit for 15 minutes. They must not take colour! Let them cool before carefully removing from parchment paper.
Pistaciecreme/Pistachio ganache
Ingredienser
40g usaltede pistacienødder
80ml fløde
160g hvid chokolade
En anelse citronsaft
Blend dine pistacienødder. Bring fløden i kog. Hak chokoladen fint og hæld den varme fløde over, rør rundt til det hele er smeltet. Bland pistaciemelet i samt lidt citronsaft. Sæt cremen på køl indtil brug. Fyld ikke din macarons før på dagen, for at undgå de bliver bløde og kedelige
...
Ingredients
40 grams unsalted pistacio nuts
80 ml cream
160 grams white chocolate
a squeeze of lemon juice
Blend your pistacios. Bring your cream to a boil. Chop your chocolate finely and pour your cream over it. Stir until all the chocolate has melted. Add the pistacios and lemon juice. Do not fill you macarons before the day one which they are served to avoid that they become soft and boring.
Mums det ser lækkert ud! :o)
SvarSletKh Sabrina / brineh.blogspot.dk
tak :)
Slet
SvarSletKig forbi bloggen og deltag i min super fede jule give-away
Der er 4 stk. FLASH UP på højkant :D
http://www.fashionbysterup.dk/2013/12/den-fedeste-jule-give-away.html
Hvor er de fine (:
SvarSlet- Anne