Hindbærmousse
giver til et lag i en Ø26 kage ca
Ingredienser:
125 g dybfrosne hindbær
½ spsk sukker
kornene fra en halv vanillestang
1 dl Youghurt naturel
1/4 liter piskefløde
...
Raspberry mousse
enough for one layer in a round cake, diameter 26cm
Ingredients:
125 grams frozen raspberries
½ tblsp sugar
½ vanilla bean
1 decilitre yoghurt
250 ml cream
...
Raspberry mousse
enough for one layer in a round cake, diameter 26cm
Ingredients:
125 grams frozen raspberries
½ tblsp sugar
½ vanilla bean
1 decilitre yoghurt
250 ml cream
Giv bærrene et opkog og afkøl let. Moses ud med sukker og vanille
...
Heat up the berries for a couple of minutes and cool off. Mash with sugar and vanilla
Youghurten vendes i hindbærrene
...
Stir in yoghurt
Fløden piskes HELT stiv
...
Whip the cream until it is almost butter
Fløden vendes i hindbærmassen - moussen har ca samme konsistens som guf.
Stil moussen koldt et par timer. Bemærk den først stivner helt når kagen er lagt sammen og har stået et par timer i køleskab.
Jeg må vidst prøve at lave moussen uden husblas en dag..
SvarSletdog vil jeg give hindbærene et opkog først.. og derefter køle dem ned. simpelthen fordi der har været så meget med bakterier i frosne hindbær man køber.
ja helt sikkert :) det gælder selvf altid for 'uopvarmede' opskrifter. Jeg giver dem som regel bare nogle minutter i mikroen, til de lige har boblet lidt :)
Slet