27.01.2013

Hindbærmousse

Hindbærmousse
giver til et lag i en Ø26 kage ca

Ingredienser:
125 g dybfrosne hindbær
½ spsk sukker
kornene fra en halv vanillestang
1 dl Youghurt naturel
1/4 liter piskefløde

...


Raspberry mousse

enough for one layer in a round cake, diameter 26cm

Ingredients:

125 grams frozen raspberries
½ tblsp sugar
½ vanilla bean
1 decilitre yoghurt 
250 ml cream



Giv bærrene et opkog og afkøl let. Moses ud med sukker og vanille

...

Heat up the berries for a couple of minutes and cool off. Mash with sugar and vanilla


Youghurten vendes i hindbærrene

...

Stir in yoghurt


Fløden piskes HELT stiv

...

Whip the cream until it is almost butter


Fløden vendes i hindbærmassen - moussen har ca samme konsistens som guf. 
Stil moussen koldt et par timer. Bemærk den først stivner helt når kagen er lagt sammen og har stået et par timer i køleskab.

...

Stir in whipped cream with rasperry/yoghurt. Refrigirate for a copule of hours. Note: it will not be completely 'solid' until it has been layered in your cake and refrigirated again.

2 kommentarer:

  1. Jeg må vidst prøve at lave moussen uden husblas en dag..

    dog vil jeg give hindbærene et opkog først.. og derefter køle dem ned. simpelthen fordi der har været så meget med bakterier i frosne hindbær man køber.

    SvarSlet
    Svar
    1. ja helt sikkert :) det gælder selvf altid for 'uopvarmede' opskrifter. Jeg giver dem som regel bare nogle minutter i mikroen, til de lige har boblet lidt :)

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så hold dig endelig ikke tilbage :) Gode ideer, konstruktiv kritik eller bare en lille hilsen er altid velkomne :) Og hav altid en fortsat dejlig dag :)